fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Herlig 60’er villa med skøn placering i hyggelig og aktiv landsby

Del bolig

Velkommen til Vigvej 18, i Nørre Vedby– Her ligger et pragtfuldt parcelhus der nu kan blive jeres nye hjem. Villaen er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig en unik bolig, med rustikke detaljer og en særlig charme. Hjemmet ligger på en lukket vej, og i gåafstand fra skole, institution, cafeteria / restaurant samt aktiv sportshal!

Huset er opført i 1960, og boligen fremstår velholdt og venlig. Til boligens ydre er en fantastisk lukket have, med blomstrende bede og et glimrende græsareal perfekt til både leg og boldspil. Ønsker man blot at opholde sig derude, kan dette forgå på den skønne overdækkede terrasse, der med sin sydvendte placering giver mulighed for at nyde solens stråler fra den står op, til den går ned.

Boligarealet består af 112 veludnyttede kvadratmeter, i tre plan. Indvendigt byder villaen på den store kælder med 2 disponible rum, samt vaskerum og værksted. På stueetagen tilbydes der et dejligt køkken, Køkkenet har en meget retro fornemmelse, med det flotte skakternede gulv i en skøn kontrast til de gule elementer, til sammen får man lidt følelsen af at være i en 50’er diner i USA. De store stuer er let opdelt, og de har en hyggelig atmosfærer, med masser af lys især fra det store vinduesparti der pryder den ene del af stuens facade – samtidigt har stuen den flotte detalje at der er træ som en slags accent-væg, der tager sig fantastisk godt ud. Hjemmet tilbyder derudover på stueetagen et godt værelse, og et stilrent badeværelse med den ekstra luksus at der er badekar. På førstesalen ligger de to sidste værelser – og med en dynamisk planløsning som denne har man rig mulighed for at lave en ungdoms- og voksenafdeling.

Hjemmet byder på en aldeles fremragende beliggenhed – placeret i et roligt boligområde, med åben natur i nærområdet er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Man er nær mange gode naturoplevelser med blandt andet den fredede natur i Bavnehøj Fritidscenter tæt på. Samtidigt ligger man perfekt for den travle families med fornødenheder som institutioner, idrætsanlæg og skole rundt om hjørnet. Pendler man, er der ikke mere end 10 minutter til motorvejen og 8 minutter til Nørre Aslev midtby i bil – desuden ligger man tæt på Storstrømsbroen, og dermed har man både kort til vandet og kun 15 minutter i bil til Vordingborg. Der er gratis ringrute-bus som kører til stationen i Nørre Alslev.


Vigvej 18, 4840 Nørre Alslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
112
Grund:
685
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter