fbpx
Plantegning Zoom

LANDLIG IDYL OG TÆT PÅ SÅVEL SILKEBORG SOM ÅRHUS

Del bolig

Masser af charme og plads centralt i Søhøjlandet – tæt på skønne byer og unik natur

Vidkærvej 40 udgør en central, omend rolig placering i hjertet af Søhøjlandet i Jylland, hvor I kommer til at bo tæt på såvel Galten som Låsby med kun 3 km til hver by, fantastiske naturoplevelser, men adgang til motorvejen og meget, meget mere.

Den spændende ejendom befinder sig som den næstsidste for enden af det lukkede stykke vej, hvor man fornemmer de landlige omgivelser. Her er fred og ro – og god plads, ikke mindst! Både ude og inde. Ejendommen og de tilhørende udhusbygninger slår nemlig deres folder på en dejlig stor og smuk grund med græsarealer, store,  lindetræer, stenbelagt gårdhave, urtehave, drivhustunnel på 70 kvm. og sågar en lille sø, som sætter prikken over i'et på de idylliske omgivelser. Her kan I virkelig få opfyldt jeres ønsker; hvad end det gælder en stor køkkenhave eller et fantastisk havemiljø til børnene, hvor de kan lege frit, bygge huler og skabe de bedste barndomsminder! På grunden er ligeledes opført et stort shelter i douglastømmer samt et isoleret bjælkehytte på 16 kvadratmeter – dertil værksted og udekøkken.

Ejendommen fordeler sig over tre spændende længer. Den ene med egen boligafdeling, der byder på et 20 kvadratmeter stort værelse samt eget badeværelse og et stort bryggers – alt sammen med gulvvarme – mens længe nummer to præsenterer endnu et stort værelse på 35 kvm. med hems samt en kæmpemæssig gildesal/motionsrum.

Dertil kommer selve stuehuset, som fordeler sig over to niveauer. Huset er ganske charmerende med detaljer, der tæller trægulve, bjælker og en ny pillebrændeovn fra 2020, så her kan I flytte ind med det samme og løbende sætte jeres eget præg; naturligvis med respekt for den originale sjæl og charme.

Huset har en familievenlig planløsning med to gode værelser på 1. salen samt yderligere to værelser i stueetagen. Hernede er der ligeledes adgang til en stor, skøn stue med brændeovn og åben forbindelse til køkkenet, hvilket giver en moderne rumfornemmelse. Via køkkenet kan I tilgå et praktisk viktualierum, inden et gangareal videre viser ud til værelset, badeværelset og udestuen – med videre adgang til en særskilt afdeling, der byder på et stort kombineret grovkøkken og bryggers samt endnu et badeværelse med brus og et hyggeligt værelse.

Ejendommen ligger med nem forbindelse til både motorvejen samt hovedvejen, der forbinder de nærmeste byer Låsby og Galten. Dertil har I kun ca. 10 min til Skanderborg,  ca. 15 min til  Silkeborg og ca.  20 min til Aarhus – tre fantastiske byer med hver deres charme; og ikke mindst en masse fantastisk natur til at binde det hele sammen. Lige fra skove til søer, åløb og Himmelbjerget!
Vidkærvej 40, 8660 Skanderborg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
5236
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.471 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter