fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STORT HJEM MED MANGE KVADRATMETER PÅ SKØN GRUND

Del bolig

På en matrikel omgivet af træer finder I Viborgvej 376, som byder på mange gode kvadratmeter med luftige rum over hele linjen på en stor grund, I kan boltre jer på - huset fremstår i rigtig god stand - der er bl.a. efterisoleret med 200 mm.  så loftet i alt har 300 mm isolering.

Hovedhuset byder på en entré, et køkken i forbindelse til et alrum, en stor stue, to værelser, det ene med walk-in, et badeværelse og en stor udestue, og kælderen giver jer gode ekstrakvadratmeter med to disponible rum og et vaskerum. I får et godt udgangspunkt i køkkenet, som kan nydes i den østlige ende af huset. I får brændeovn, så en salig knitren og en gennemtrængende varme kan nå helt ud i fingerspidserne. Stuen giver jer også rigtig god plads, og udgangen til en overdækket terrasse giver boligen et dejligt flow i de varme sommermåneder, hvor den sydvendte terrasse giver morgensol oven i kaffen og sol dagen lang på den sydvendte terrasse. Her fungerer den sydvendte udestue på bedste vis med skrå lofter, ovenlys og et stort sydvendt vinduesparti, som lader det naturlige lys vælte ind. Værelserne står i gode størrelser, hvor I kan gemme tøjet væk på et velorganiseret walk-in, og også badeværelset har en god størrelse, snildt med plads til både badekar og brus. Kælderen er høj, så I har god plads til opbevaring, træningsudstyr eller lige præcis det, I ønsker plads til.

Herudover får I endnu en afdeling med egen entré med køkken i forbindelse med en stue, et værelse, et badeværelse og et fyrrum. Her får I en dejlig planløsning med et luftigt køkken og en stor stue med brændeovn, så I også her kan nyde den hyggelige lyd fra knastørt træ. Gode vinduespartier og en glasdør lyser rummet op og tillader jer at åbne mod haven. Værelset er i en god størrelse, og badeværelset står enkelt med hvide vægge og godt brus - der gøres dog opmærksom på at denne afdeling kun er anneks og ikke beboelse.

Gode udearealer med flere terrasser, en stor indkørsel og gode græsarealer skaber de bedste forudsætninger for den større familie, der ønsker plads til at kunne udfolde sig på. Træer rundt omkring på matriklen sætter stemningen, hvor I kan opsætte hyggelige miljøer, imens de små spiller bold, og aftensmaden kan hives med udenfor på de varme sommerdage.

Nærmeste skole ligger i Haderup og kan nås på 10 minutter på cykel. Her kan indkøb også foretages, og adressen placerer jer både i fornuftig afstand til Skive, Holstebro, Herning og Viborg, som alle kan nås mellem 20-30 minutter i bil.

Dette er boligen, hvor to generationer eller familier kan bo sammen, den store kan få en udvidet afdeling for sig selv, eller I kan byde på en lækker gæsteafdeling. Hvis I ønsker plads om ørerne, så er dette hjem med en grøn og frodig have en interessant mulighed, som I kan gøre lige præcis til jeres drømmebolig!


Viborgvej 376, 7540 Haderup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
101
Grund:
2460
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1945
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter