fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE LEJLIGHED MED GOD PLANLØSNING

Del bolig

SPÆNDENDE LEJLIGHED MED GOD PLANLØSNING

Hjertelig velkommen til Viborgvej 273A, 1. tv, hvor der venter jer en spændende lejlighed på 65 velplaceret kvadratmeter, der fordeler sig over en entré, et badeværelse, soveværelse, køkken og stue. Her må i sandhed siges at være tale om en lys og indbydende bolig, hvor planløsningen er skræddersyet til den pladskrævende single eller parret i alle aldre.

Lad boligeventyret tage sit startskud i entréen, hvor I træder direkte indenfor i den hjemlige atmosfære – her er rart at være med god lofthøjde og masser af albueplads. Hæng overtøjet og fortsæt længere ind i boligen, hvortil I tilgår badeværelset, der viser sig med separat brus, vaskemaskine, toilet og fin opbevaringsplads til diverse toiletartikler. Dernæst findes hjemmets soveværelse med god senge- og skabsplads og et stort vinduesparti, hvor solen lyser rummet op. Boligens hjerterum findes i det kombineret opholdsrum, hvoraf køkken og stue ligger i åben forbindelse af hinanden. Her er køkkenet opført i tidløse elementer med samtlige hårde hvidevarer, og stuen tilbyder gode indretningsmuligheder med plads til at etablere separat opholds- og spisestue.

Denne ejendom blev opført i 1934, og dets hvide facade med rødmalede vinduer og stolper drager tankerne mod datidens charme. Omkring ejendommen finder I god plads til cykelparkering og jeres egen parkeringsplads, og det vil også være muligt at opholde sig på udendørsarealerne, hvor solen vil varme jer i de bedste timer. Derudover hører sig en charmerende spansk altan til boligen, hvorfor I nemt bliver forbundet med den friske luft og naturen.

Med jeres nye adresse flytter I til Højslev, hvor der er få minutters gang til Søby-Højslev Arena & Friluftsbad, der byder op til mange aktive timer, og derudover er der under 40 meter til Min Købmand, hvor I kan handle ind til ugens madplan. I flytter til et skønt landsbysamfund som har mange aktiviteter ligesom Skive tillige er beliggende blot 10 minutter fra boligen.
Viborgvej 273A, 1. tv., 7840 Højslev
Pris:
349.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
902 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter