fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG TREVÆRELSES LEJLIGHED MED GODT BADEVÆRELSE

Del bolig

Nær ved den charmerende Bopa Plads udbyder vi en treværelses lejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen byder blandt andet på et godt badeværelse med separat bruseniche, og der er opført et tidløst køkken med vaskemaskine.

I stuen er der god plads til hverdagslivet med mulighed for både at indrette et hyggeligt sofahjørne og en spiseafdeling på det flotte trægulv, og herfra kan I nemt besøge køkkenet, der er holdt i en tidløs stil med en robust bordplade. Køkkenet har masser af skabsplads til opbevaring, og spots i loftet og under skabene giver et godt lys til madlavningen. Fra entreen kan I besøge et badeværelse med separat bruseniche, ligesom I har adgang til et værelse og et gangareal, der leder ind til endnu et værelse. Med denne bolig får I således mulighed for at etablere et hjemmekontor, et børneværelse eller lignende, mens lejligheden selvfølgelig også er delevenlig.

Ejendommen er oprindeligt fra 1885, og den har en hyggelig gård med lidt have, hvor I kan opholde jer, når årstiden tillader det. Der er tørrestativ til det fugtige vasketøj, og en terrasse gør det muligt at samles med venner og familie til hyggeligt samvær i sommervarmen. I bliver en del af det charmerende miljø omkring Bopa Plads, hvor I kan besøge flere caféer og tage del i den gode atmosfære, som området byder på.

Med denne beliggenhed er I ikke kun havnet midt i Østerbros caféliv, I vil også bo tæt på skole, daginstitutioner og indkøb, der kan gøres inden for fem minutters gang. Bydelen er rig på oplevelser, og I kan gå på opdagelse i et blomstrende forretningsliv langs Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, mens der heller ikke er langt til de grønne omgivelser i Fælledparken eller det smukke sceneri omkring søerne. Der er gode forbindelser med offentlig transport, hvor I vil have nem adgang til både metro, S-tog og busforbindelser, så I her finder alt, hvad I får brug for i hverdagen inden for kort afstand af boligen.

En god lejlighed med en charmerende beliggenhed - kontakt os gerne for en fremvisning.
Viborggade 38, ST., 2100 København Ø
Pris:
4.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1885
Ejerudgift pr. md.
3.736 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter