fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT TOTALRENOVERET TO VÆRELSES LEJLIGHED PÅ BOPA PLADS!

Del bolig

På én af Østerbros vel nok mest eftertragtede adresser, nemlig den rolige Viborggade, der ligger centralt i Århusgadekvarteret, også kendt som 'Jydekvarteret', kan du nu slå dig ned i en yderst elegant lejlighed, der tager de klassiske 46 boligkvadratmeter til et helt nyt niveau!

Lejligheden er renoveret fra A-Z i 2020 i skandinavisk stil med kvalitetsmaterialer;

Blotlagt bindingsværk, nylagt massivt egetræsgulv, nyetableret stort badeværelse med italienske fliser og gulvvarme, splinternyt egetræskøkken fra Reform, speciallavet new-yorker-væg og nye elinstallationer i hele lejligheden.

Den charmerende lejlighed overrasker med en ny, optimeret planløsning, der gør lejligheden unik og yderst funktionel. Lejligheden har de samme funktioner som lejligheder på 55 og 60 kvadratmetre, og er - trods de få kvadratmetre - både funktionel og rummelig. Der er etableret indbyggede skabe i både køkken, badeværelse og entré – der er desuden gjort plads til vaskemaskine på badeværelset og stor opvaskemaskine i køkkenet.

Ejendommen er yderligere unik, da den ikke har bagvedliggende bygninger som klassiske københavnerkarréer. Her er der, i stedet for en mørk gård i midten, en fælles have med grillområde og blomsterbede, hvor sollyset kan strømme ind hele dagen.

En helt fantastisk indretning til både singlen og parret, der værdsætter æstetiske valg i boligindretningen, og som samtidig drømmer om det bedste af Østerbro med adgang til de skønneste specialforretninger og caféer lige rundt om hjørnet foruden nem afstand til offentlige transportmuligheder, indkøb, kultur- og fritidsliv og meget, meget mere.

Viborggade 38, 1. tv., 2100 København Ø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
46
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1885
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter