fbpx
Plantegning Zoom

UNIK VILLA MED POOL OG SKØN HAVE

Del bolig

I Rønnede udbyder vi nu en helt enestående villa, der er bygget ind i terrænet, så begge etager delvist ligger i plan med omgivelserne. Ejendommen har egen overdækket pool, så I dagligt kan tage en frisk svømmetur, og der er en fantastisk udsigt over markerne, som blandt andet kan nydes fra havens terrasser.

Boligens køkken-alrum er velholdt med et stort vinduesparti, der lader et dejligt lys slippe ind i rummet, og køkkenet er opført i et tidløst design, der klæder ejendommen. I finder alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt, og stuen ligger nogle trin nede i plan fra alrummet – her kan I slappe af i de fineste omgivelser. Den indsatte pejs bidrager kun til den gode atmosfære, og der er direkte udgang til en mindre udestue med en spektakulær udsigt over området. Da huset har to indgange får I også to entreer, og fra den ene kan I tilgå et gæstetoilet samt etagens to værelser. Et af værelserne er et oplagt master bedroom med adgang til sit eget badeværelser med bruseniche og badekar samt udgang til en overdækket svalegang, der løber langs bygningen. Underetagen indeholder flere disponible rum, et vaskerum samt et badeværelse med bruseniche, fire af værelserne i kælderen er godkendt til beboelse, og så kan I selvfølgelig besøge poolen, hvorfra der er et dejligt kig ud til haven. Som en ekstra bonus er der etableret en sauna, så I kan skabe den fulde wellness-oplevelse på egen matrikel.

Haven er anlagt med flere skønne terrasseområder, så I kan følge solen det meste af dagen, og ved den store sydvestvendte solterrasse opstår der en særligt charmerende stemning med skønne blomsterbede og masser af plads til solsengen og havemøblerne. I carporten kan I parkere flere biler, og ejendommen er lukket helt af fra vejen med en port. Haveentusiasten må glæde sig til drivhuset, hvor det er muligt at gro agurker og tomater, og dertil er der opført et skur på grunden med mulighed for opbevaring.

Med denne beliggenhed i Rønnede vil I bo i et fredeligt villakvarter med nærhed til flere indkøbsmuligheder, og der er heller ikke langt til skole og daginstitutioner i Kongsted. De to byer er levende med et godt foreningsliv, og I kan blandt andet gå til gymnastik og badminton i den lokale idrætshal, mens I også vil bo i nærheden af en golfbane. Omegnen er rig på flot natur, og dertil er placeringen ideel for pendlerne, da det blot vil tage seks minutter at køre på motorvejen.


Vibevej 13, 4683 Rønnede
Pris:
3.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
314
Grund:
1379
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
3.176 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter