fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BILLIGERE END AT BO TIL LEJE - ET HJEM FULD AF SJÆL OG CHARME!

Del bolig

LYS OG MULIGHEDSRIG VILLA MED SOLRIG HAVE UD TIL ÅBNE MARKLANDSKABER

På Vestre Landevej 296 ligger en dejlig villa, der giver jer mulighed for at præge tilværelsen og lade nogle af jeres helt egne boligdrømme gå i opfyldelse. Den lysfyldte planløsning giver jer masser af muligheder, og i det grønne havemiljø kan hele familien samles og nyde udsigten til åbne marklandskaber. Helt klart et kig værd!

Villaen er opført i 1942, og indendørs venter jer 125 lyse og veludnyttede kvadratmeter samt en lys kælder på 40 kvadratmeter.

Bagved huset udfolder sig et dejligt, vestvendt havemiljø, hvor ungerne kan lege i timevis. I mellemtiden kan de voksne læne sig tilbage, nyde roen og naturen, der omgiver jer. Udendørs er også en stor garage, hvor bilen trygt kan parkeres.

Huset præsenterer sig med en entré, der giver plads til at hænge jakken og stille skoene, inden vi skal på opdagelse. I husets stueplan forefindes et køkken, to lyse stuer og et rummeligt værelse. Her giver planløsningen jer muligheder for evt. at lave åben forbindelse mellem stue og køkken, hvilket ville skabe ét stort hjerterum med udgang til det solrige havemiljø.

Den anden stue kan indrettes som ekstra værelse, kontor eller blot forblive en hyggelig stue.

Fra første sal kan I nyde en naturskøn udsigt til åbne marklandskaber. Heroppe venter tre gode værelser, der alle drager fordele af et naturligt lysindfald. Det største værelse har ovenlysvindue, og pga. værelsets størrelse er der her endnu en mulighed for at skabe et ekstra værelse. På første sal er også et lyst badeværelse.

I den lyse kælder er foruden vaskerum og fyrrum også et godt disponibelt rum, som kan indrettes som hobbyrum eller værksted.

Det er muligt at sælger finansierer handlen.

På denne adresse er den naturelskende familie sikret en rigtig god placering. Her er der ro omkring jer, mens de åbne marklandskaber og de nærtliggende grønne skovområder inviterer til en masse skønne gå-, løbe- og cykelture. Fra adressen har I blot 25 meter til en god Coop Dagli’Brugsen, mens den hyggelige by også byder på skole og bageri. I kommer ubesværet med offentlig transport med 42 meter til busforbindelser, og snupper I bilen, kan I nå Bandholm Strand på bare 10 minutter.

Hjerteligt velkommen!


Vestre Landevej 296, 4952 Stokkemarke
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
746
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter