fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE, MODERNE HUS I GODT OMRÅDE

Del bolig

LÆKKER, VELINDRETTET OG FAMILIEVENLIG VILLA PÅ LUKKET VEJ

De familievenlige værdiger og den flotte æstetik med fokus på farver, lysindfald og lækre materialer er i højsæde, når vi zoomer ind på adressen Vestervangen 12 i Benløse; den trygge og rolige base, der ligger som nabo til Ringsted by.

På den lille, trygge og lukkede villavej – få skridt fra et stort udvalg af legepladser og den grønne Benløse Bypark – holder denne flotte ejendom til. Der er tale om en yderst udtryksfuld villa med mange skønne detaljer både inde og ude samt en rigtig fin, moderne stil, der kombinerer farvevalg og gode materialer til perfektion.

Man oplever allerede det gode førstehåndsindtryk, når man kaster sit blik på villaen udefra – med sin lyse facade og det kontrastfulde, mørke træværk, kæmpemæssige vinduespartier, den hyggeligste overdækkede terrasse, der bringer tankerne hen på stemningsfulde sommeraftener, samt en nem og enkel grøn have anlagt med en fin lille fiskedam! Der er flere gode terrasser at vælge imellem, og endelig byder "det ydre" også på en god carport, så I kan parkere husstandens køretøj tørt og sikkert.

Indvendigt præsenterer boligen 160 fantastiske boligkvadratmeter, som er udnyttet til perfektion, så hele familien kan få plads. Her er der både lagt vægt på at skabe individuelle zoner, så alle kan få sit eget private værelse, samt store, åbne opholdsarealer med plads til fælles kvalitetstid og aktiviteter i hverdagshøjde. Villaen indeholder hele fire dejlige værelser; herunder to oplagte børneværelser, et lækkert forældresoveværelse med adgang til sit eget private badeværelser, der både har brusemiljø og badekar, samt et fjerde værelse med en stor glasvæg og udgang til haven – helt oplagt at benytte som kontor!

I centrum af boligen åbner det enestående køkken-alrum sig i samspil med den hyggelige, lyse pejsestue. Lyse trægulve og kvalitetsbevidst interiør over hele linjen kendetegner dette skønne alrum, som emmer af positive vibrationer og mange hyggelige kroge og hjørner. De spændende skrå vinkler, den gode loftshøjde og de imponerende vinduespartier med kig og udgang til terrasserne/haven lyser rummet op og bidrager med masser af karakter! Endelig rummer huset endnu et fint badeværelse med brus samt et praktisk vaskebryggers med alt, I skal bruge.

Skal I være de heldige, der fremover kan kalde Vestervangen 12 for jeres nye hjem? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for at bestille en fremvisning.
Vestervangen 12, 4100 Ringsted
Pris:
3.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
160
Grund:
676
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
2.850 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter