fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNISERET ETPLANSVILLA MED GODE TERRASSER OG NEM HAVE

Del bolig

Velkommen indenfor i denne 149 kvm store villa beliggende på Vestermarken 16 i Bjerringbro. Her venter der dig et lyst og moderne hjem med fire gode værelser og skønne fællesområder som samlingspunkt for hele familien.

Entréen leder ind i den store fordelingsgang, hvor du for enden møder husets nydelige badeværelse med separat brus. Flotte parketgulve pryder arealerne, og fra det funktionelle køkken kan du tilgå spiseafdelingen med fin plads til langbord og stole. Med både en rummelig stue og udestue har du rig mulighed for at skabe præcis de kroge og hjørner, som du ønsker dig, og gennemgående, flotte glaspartier sikrer et smukt lysindfald i opholdsrummene. I de aflukkede værelser kan der fint være skabsplads og rum til senge eller skriveborde, og bryggerset med vaskemuligheder og egen indgang er en praktisk løsning i hjemmet.

Ejendommen er opført i 1977 og ombygget i 1983. Til grunden får du en stor træterrasse med plads til møblement, potteplanter og grill - og har du grønne fingre, er det store udendørsområde en skøn kulisse med både græsplæne, bede, buske og et smukt, højt træ. En fin trappesats fører dig ned til en overdækket terrasse og et skur, hvor du kan glæde dig over dit private spot med et naturskønt kig. En bred indkørsel sørger for, at op til flere biler kan holde parkeret, og garagen sikrer, at bilen forbliver tør i det danske vinterhalvår.

På kun omkring 5 minutter på cykel når du Bjerringbro C., hvor du finder masser af dagligvarebutikker, erhvervsdrivende og station, hvis turen går ud af byen. Bjerringbro har et Bibliotek- og Kulturhus, grønne legepladser, skole, dagtilbud, højskole og gymnasium, så alt hvad du har brug for i hverdagen kan nås uden lang transporttid. Søger du naturoplevelsen, snor Gudenåen sig i nærområdet og løber ud i Tange Sø, hvor du også finder en golfklub til weekendudflugten. Omkranset af Viborg, Randers og Silkeborg i hver sin retning fra Bjerringbro kommer du hurtigt hen til byliv og kulturelle aktiviteter.

Book for en fremvisning hos os allerede idag - ses vi?
Vestermarken 16, 8850 Bjerringbro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
128
Grund:
949
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter