fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BUD ØNSKES. ANDELSBOLIG MED GOD PLANLØSNING OG SKØNNE TERRASSER

Del bolig

I Janderup udbyder vi en andelsbolig i form at et rækkehus med hyggelige terrasser, der bliver det bedste sted at opholde sig i sommermånederne. Boligen fremtræder i god stand med lyse og indbydende rum, og der er blandet andet etableret to værelser og et stort badeværelse med bruseplads.

En god og overskuelig planløsning lader stuen og køkkenet være i åben forbindelse med hinanden, så der er en god sammenhæng i ejendommen, hvor stuen nemt kan indrettes som alle tiders opholdsrum med sofahjørne og spiseafdeling. Der er også direkte udgang til terrassen, og køkkenet præsenterer sig flot med lyse elementer i en tidløs stil og alt i hårde hvidevarer. Boligens to værelser er opført med god skabsplads, og fra entreen kan I tilgå et flisebadeværelse, der ligeledes har mulighed for opbevaring i møblementer. Derudover er der etableret et bryggers med vaskesøjle.

Det store terrassemiljø er anlagt med fliser og små bede, og der er god plads til havemøblerne, hvorfra I kan fange solen eftermiddag og aften. I finder også en mindre terrasse foran huset, der vil gøre sig godt til formiddagskaffen, og ejendommen, der er fra 2005, er særdeles præsentabel med røde mursten og hvide vinduer. Huset ligger tilbagetrukket fra den store vej, så området er fredeligt med et minimum af trafik, og der er lagt flisegang rundt om bygningen, som forbinder de to terrasseområder.

I vil bo med en central beliggenhed i Janderup, hvor I vil være i gå afstand til supermarkedet og den lokale bager, mens byens skole og børnehave ligger 750 meter væk i udkanten af byen mod nord. Janderup har sin egen togstation, hvorfra I blandt andet nemt kan besøge Varde med offentlig transport, og dertil ligger byen tæt på Varde Å – her er der etableret bådebro og flere områder med shelters og bålplads.

En dejlig andelsbolig med en god planløsning – vi glæder os til at se jer til en fremvisning.
Vesterled 44K, 6851 Janderup Vestj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter