fbpx
Plantegning Zoom

ETPLANSVILLA CENTRALT I BRØNDERSLEV – TIDLIGERE LÆGEKLINIK MED MANGE MULIGHEDER

Del bolig

ETPLANSVILLA CENTRALT I BRØNDERSLEV – TIDLIGERE LÆGEKLINIK MED MANGE MULIGHEDER


Drømmer I om at overtage en centralt beliggende villa, som bærer på en ganske særlig historie og således åbner for et væld af muligheder? Så bør I helt bestemt se nærmere på den fine etplansvilla her på Vestergade 92 i hjertet af Brønderslev by.

Denne villa har nemlig tidligere haft status som lægeklinik, hvilket vil sige, at den er indrettet på klassisk vis med reception og venteværelse, laboratorium, personalekøkken og flere konsultationslokaler og kontorrum. Ønsker man at åbne en ny lægeklinik eller lignende, er der altså gode muligheder for dette, da indretningen og faciliteterne allerede matcher behovet!

Samtidig – og det er den helt store kvalitet – stemmer den nuværende indretning også godt overens med en helt klassisk familievilla i ét plan, hvor gode børneværelser, en dejlig stor stue, køkken og badeværelse allerede er etableret. På den måde kan ejendommen her sagtens overtages på traditionel vis; som en god, lys og velindrettet etplansvilla for hele familien, der blot bærer en fin historie med sig.

De 159 boligkvadratmeter tager sig flot ud og præsenterer sig overordnet set i rigtig god stand med fine, lyse og regulære rum, som passer til familiens behov. Det forhenværende laboratorium byder på masser af god opbevaringsplads og kan udgøre det perfekte bryggers til praktiske hverdagsgøremål, og dertil fremviser villaen tre-fire skønne værelser af god størrelse, et rigtig pænt køkken, to badeværelser, en stor stue samt en udestue; begge med smukke vinduespartier, der giver kig ud til den grønne have omkring ejendommen.

Til villaen hører en garage, og så er grunden omkring anlagt med en dejlig enkel græsplæne samt et par gode fliseterrasser, som man let kan sætte sit præg på. Ja, generelt er dette et hjem, som I let kan gøre til jeres eget med ganske få midler – potentialet er stort, og alt står i fin overtagelsesklar stand. Desuden ligger villaen på en god placering i Brønderslev; i et dejligt villakvarter med kort afstand til flere grønne parker, gode daginstitutioner og under ti minutter på gåben til Brønderslev Station og den øvrige midtby, som byder på et rigtig stærkt udvalg af forretninger, specialbutikker og spisesteder!


Vestergade 92, 9700 Brønderslev
Pris:
1.260.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
151
Grund:
998
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.890 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter