fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED SKØN HAVE OG GODE TERRASSEMILJØER

Del bolig

Bud modtages gerne.

Velkommen til Vestergade 58 i Vissenbjerg, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne velindrettede 102 kvadratmeters to-etagers villa, som viser sig med en blomstrende havegrund.

Når I ankommer til adressen kan I parkere bilen i den rummelige indkørsel, hvor der både er plads til flere biler og trailer – der er også garage, hvis bilen skal i tørvejr og i denne forbindelse findes også et godt, funktionelt skur til diverse haveredskaber og værktøjer.

Indenfor er der en entré, hvor I finder trappen op til førstesalen og videre indenfor tilgås spisestuen og stuen, der forbindes med en brændeovn og her er et skønt lysindfald, der strømmer ind fra de gode vinduespartier, hvilket bidrager til en familiær og hyggelig atmosfære.

Køkkenet er opført i tidløse materialer– der er tilmed plads til spisebord. Badeværelset byder på god plads med separat brus og toilet og videre findes et bryggers med meget skabsplads og vaske-/tørre faciliteter. Afslutningsvist venter et værksted og en overdækket terrasse, der kan tilgås fra bryggers og stue – denne leder mod en hyggelig udestue, som er perfekt til de lune aftener, hvor I kan åbne ud til haven og tilgå de åbne terrassemiljøer.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen, hvor I finder et stort værelse, kontor samt et disponibelt rum. Hjemmet henvender sig til parret, der har grønne fingre og sans for indretning, da I får mulighed for at skabe jeres drømmebolig lige her.

I flytter til et natur grønt område med blot 700 meter til Vissenbjerg bakkerne – her kan I nyde det smukke landskab med udsigt over hundredvis af trækroner og smukke marker. Skal I videre omkring, er det værd at understrege, at I kan nå motorvejen inden for få minutters kørsel fra adressen. Takket være Vissenbjergs centrale placering på Vestfyn kan I være i henholdsvis centrum af Odense eller Middelfart efter blot tyve minutter i bil, og Trekantområdet venter ligeledes inden for meget pendler venlig distance.

Vissenbjerg by, byder på masser af lokale oplevelser og arrangementer! I nærområdet finder I både indkøbsmuligheder, Vissenbjerg Kro, antikforretninger, Børnehaven Skovbrynet, Vissenbjerg Skole og andre naturskønne oplevelser. I byen kan I opleve den lokale Røverfest, hvor musik, kræmmermarked, optog fylder gaderne med liv og god stemning. Ellers kan I tage i Terrariet Reptile Zoo, som er Skandinaviens største samling af krybdyr.

Velkommen hjem!


Vestergade 58, 5492 Vissenbjerg
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
690
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
1.402 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter