fbpx
Plantegning Zoom

STOR, CHARMERENDE 60’ER-VILLA MIDT I HØNG

Del bolig

Lad boligjagten tage jer med til Vestergade 3, som er en skøn adresse, der placerer jer lige midt i hyggelige Høng, og det vil fremover give jer en hverdag med gåafstand til både pasningstilbud, byens gymnasium, de mange gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Derudover finder I hurtigt vej til såvel skole som hal, så det bliver nemt at få dagligdagens kabale til at gå op.

Beliggenheden passer perfekt til børnefamilien, og hjemme i nr. 3 venter en bolig, der ligeledes rummer et stort potentiale for familien med børn. Her bydes I nemlig velkommen af en 60’er-villa på hele 173 kvadratmeter plus kælderens praktiske bonuskvadratmeter, og samlet set giver det rigelig plads til familielivet og fremtiden. I overtager en spændende bolig i forskudte plan, som med maling og moderne opdateringer kan forvandles til et lyst, lækkert og tidssvarende hjem fuld af charmerende detaljer. Huset står i oprindelig stil, så I finder en masse fine detaljer, der kendetegner 60’er-arkitekturen, og de kan bevares og således tilføre rummene sjæl og charme. Se eksempelvis stuens parketgulv, de indbyggede skabe og trappens elegante gelænder!

Villaen er opført i 1961, og den præsenterer sig med gule, traditionelle mursten. Med i købet hører også en garage og en herlig have med god plads til udelivet, bla et sokkelmuret drivhus som kan laves til en skøn orangeri, for huset ligger på en 985 kvadratmeter stor grund; den tætte hæk og de høje træer og de skønne frugttræer indrammer haven og sørger for privatlivet, så I kan være jer selv, når I fremover nyder sommervejret i de grønne omgivelser.

Indendøre kan I starte turen i kælderen, som giver jer et vaskerum og et oplagt hobbyrum. Herfra kan I bevæge jer videre til boligens første plan, som er dedikeret til hjemmets skønne opholdsrum. I får et spisekøkken samt to sammenhængende stuemiljøer, hvoraf det ene fuldendes af en brændeovn, mens de begge har udsigt og døre ud til alt det grønne i haven. Næste plan i huset byder på gæstetoilet, badeværelse, et stort soveværelse og en repos med indbygget skabsplads. Herfra leder trappen op til sidste stop på rundturen, nemlig det øverste plan, som råder over intet mindre end fire værelser. Her er altså plads og værelser nok til børnefamilien!

Kort fortalt, lad boligdrømmene få frit spil og skab lige det hjem, I ønsker jer.
Vestergade 3, 4270 Høng
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
173
Grund:
985
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
2.797 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter