fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA PÅ LUKKET VEJ I ALMIND

Del bolig

Lidt udenfor Kolding i den hyggelige by Almind finder I denne villa på 191 m2. Villaen er løbende istandsat og har i 2017 gennemgået en gennemgribende renovering og tilbygning, hvor der blandt andet er etableret genvex og gulvvarme i hele huset. Villaen har et gennemført design og alt står knivskarpt både indvendig og udvendigt. Stilen og de rene linjer går igen hele vejen igennem boligen.

Huset indeholder: Pænt funktionelt bryggers med plads til vaskefaciliteter. Lyst og dejligt køkkenalrum med stor spiseplads og vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Stilrent kvalitetskøkken med kogeø og skabsvæg med smart HideAway skab. Hyggelig indbydende stue, der ligger i delvis åben forbindelse med alrum. Fra alrummet er der adgang til god børneafdeling med rummeligt multirum, 2 store børneværelser og dejligt badeværelse.

I den anden del af huset, er der adgang til entre og gæstetoilet, her finder man også forældreafdeling med et stort lyst soveværelse med Walk-in samt husets andet badeværelse og endnu et værelse. Fra alrummet er der udgang til stor skøn sydvendt terrasse, hvor der er rigeligt med plads til både leg og ophold. Der er desuden en dejlig overdækket terrasse. Haven ligger ugeneret og har en god størrelse. Huset byder desuden på en god lukket garage med tilhørende værksted og en stor indkørsel.

Almind er en attraktiv by, der byder på et rigtig godt nærmiljø. Der er god skole, børnehave og indkøb og kun ca. 5 minutter til motorvejsnettet og Kolding Storcenter. Der er godt foreningsliv med masser af aktiviteter for børnefamilien og byen er omgivet af dejlig natur.

Vestergaardsvej 17, 6051 Almind
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
191
Grund:
826
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter