fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moderne rækkehus i Aarhus-bydelen Stavtrup

Del bolig

Kun en kort køretur fra det inderste centrum ligger Aarhus-bydelen, Stavtrup, som dermed udgør den perfekte base for jer, der leder efter et nyt hjem i familievenlige rammer, men uden at give afkald på storbylivet. Her har I altid kort vej ind til shopping, kultur og cafébesøg, men samtidig kommer I til at bo på et lukket vænge med legepladser, grønne fællesarealer og gåafstand til alle de daglige gøremål; der er både skole og indkøb i en radius af 750 meter fra hoveddøren. Tæt på Brabrandsøen og cykelafstand til Aarhus City.

Det er et super førstehåndsindtryk, der møder jer, når I ankommer til Vestergårdsvangen, for her præsenteres I for de flotte rækkehuse med byggeåret 2016, og det er det dejlige hus i nr. 18, der fremover kan blive jeres faste base. Allerede udefra, hvor I får overblik over carporten, forhaven og den enkle facade, bliver I lovet et moderne hjem fuld af rene linjer, og løftet bliver indfriet, når I bevæger jer indenfor til de 109 velindrettede kvadratmeter, som byder på tidssvarende design og skandinavisk minimalisme.

En veldisponeret planløsning får det optimale ud af pladsen, så boligen folder sig ud med tre gode værelser, hele to lækre badeværelser, et bryggers og det åbne opholdsrum, de fleste drømmer om. Takket være byggeåret får I et hjem, der er fuld af komfort og samtidig kræver minimal vedligeholdelse, og det vil tiltrække alt fra førstegangskøberne til børnefamilien eller seniorerne, der leder efter lidt færre kvadratmeter.

Køkken-alrum og stue smelter sammen til det indbydende opholdsrum, hvor dagslyset strømmer ned gennem ovenlysvinduet samt ind gennem de brede vinduer i enden af rummet. Herfra er der frit udsyn til sommerens opholdsrum, nemlig den grønne baghave, hvor fliseterrassen sætter scenen for såvel morgenkaffen som aftenens grillhygge.

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Vestergårdsvangen 18.


Vestergårdsvangen 18, 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
109
Grund:
231
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2016
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter