fbpx
Plantegning Zoom

SOMMERHUS PÅ HELÅRSGRUND MED MULIGHED FOR NYBYG

Del bolig

På Vestavej 12 er mulighederne noget nær uendelige: her har vi nemlig at gøre med et sommerhus på en helårsgrund placeret i et veletableret villakvarter i Jyllinge og med en beliggenhed bare 600 meter fra den grønne fjordbred. Huset på grunden er pt. et sommerhus, men river man det ned, kan man bygge et hus til helårsbeboelse.

Her er det især beliggenheden, der spiller ind og giver jackpot i hverdagen. Skønne Jyllinge er nemlig gjort af familievenlige rammer, hvor et trygt net af villaveje former et godt naboskab af en bred vifte af familietyper – og her er både unge og gamle, singler og familier mere end velkomne. Det velfungerende lokalmiljø har afsæt i byens mange idrætsfaciliteter, der bl.a. tæller svømmehal og træningscenter såvel som kulturhistoriske seværdigheder, der i sig selv er værd at besøge. I centrum af Jyllinge er der flere muligheder for indkøb, ikke mindst i Jyllinge Centret, mens skole og daginstitutioner også kan nås indenfor mere end rimelig afstand. Prikken over i’et sættes af naturen, der venter i kulissen, og mens der er badebro direkte ud i vandet til at hoppe i fra eller søsætte en fiskesnøre, er den naturskønne fjordstrækning genial til en spadseretur.

Selve sommerhuset er en brugbar sag fra 1984, som er opført i træbeklædning på den 789 m2 store grund. Bag de blåmalede facader venter en indretning med stue og køkken i et, to værelser, en entré og et badeværelse, og dertil kommer også et stort udhus og en terrasse, der er omdrejningspunktet mod sydvest. Huset ligger ganske godt placeret på den store grund, der er nem at holde, og den ligger ganske privat placeret uden forstyrrelser fra naboerne takket være den grønne beplantning.

Om man ønsker at opføre et helårshus eller blot vil istandsætte det nuværende til et dejligt fritidshus, ja, det er såmænd op til en selv. Hvis mere info ønskes, kan vi kontaktes med det samme – for måske er det her, drømmene endelig går i opfyldelse?
Vestavej 12, 4040 Jyllinge
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
51
Grund:
789
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
2.562 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter