fbpx
Plantegning Zoom

PRAGTFULD 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING I ISHØJ

Del bolig

Velkommen til Vejlebrovej 114, 2, th. – her ligger en fremragende 3-værelses lejlighed, som nu kan blive jeres. Boligen er perfekt til parret, singlen eller den lille familie, der ønsker sig en flot og rummelig lejlighed, uden at skulle gå på kompromis med placeringen.

Ejendommen blev opført i 1969 og fremstår stadig flot og velholdt – denne opgang har den fordel, at der er langt til de omkringliggende bygninger, hvilket gør at man får en dejlig luftig fornemmelse. Mellem bygningerne ligger store grønne oaser, med rekreative muligheder og legeplads. Desuden har man mulighed for cykelparkering foran ejendommen.

Indvendigt er der i sandhed meget at byde på – med veludnyttede kvadratmeter fordelt på 3 værelser. Man bydes velkommen indenfor gennem den indbydende entré, hvor der er god plads også til sko og jakkeophæng – samtidigt fungere den som fordelingsgang til resten af boligen. Køkkenet er holdt i et klassisk hvidt design og elementerne fylder rummet godt ud, uden at der bliver trangt. Den store stue byder på plads til at have både spise- og opholdsstue i det lyse rum. Derfra er der udgang til den lukkede altan, hvilket gør at man kan nyde solen og udsigten over trætoppene uanset vejrforholdene – man får også det optimale udbytte af solens stråler, da altanen er sydvendt. Lejligheden byder på to gode værelser, samt et rummeligt badeværelse, der er holdt i jordnære farver med separat brus.

Boligen byder også på en fantastisk beliggenhed – med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Samtidigt har man ikke langt til noget, med kun 450 meter til både Ishøj station og alle de dejlige butikker som stationstorvet har at byde på. Pendler man? Ligger boligen også genialt, med kun 20 minutter til København både med offentligt og i bil, og det samme gælder, hvis man skal sydpå til Køge.
Vejlebrovej 114, 2. th., 2635 Ishøj
Pris:
1.845.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.923 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter