fbpx
Plantegning Zoom

Familiens nye fristed ved Vesterhavet!

Del bolig

Feriedage ved Vesterhavet er noget helt særligt, for det fantastiske naturlandskab her på Danmarks vestkyst giver plads til ægte ro og ren afslapning. I kommer helt ned i gear, når I står midt i klitterne og spejder ud over det åbne hav, mens bølgerne slår ind mod de brede, hvide sandstrande. Det er den bedst tænkelige kulisse for familiens fremtidige ferier, og det er derfor heldigt, at I lige nu har mulighed for at overtage det skønne fritidshus her på Vejlby Klit 109, hvor I befinder jer kun 400 meter fra vandkanten.

Det attraktive sommerhusområde placerer sig i læ af klitterne, lige på toppen af Ferring Sø og i første parket til Vesterhavet, så der er vand og smuk natur til alle sider. Når I ikke nyder en svømmetur i havet eller en vandretur omkring søen, kan I også gå på ravjagt, surfe eller sætte dragen op med børnene. For de yngste vil det desuden være et stort hit med områdets legepladser, og I kommer i det hele taget ikke til at mangle noget, for I bor også med købmanden som nabo, så der kan hurtigt handles til hjemmebagt morgenbrød eller grill på terrassen. Vil I springe madlavningen over, kan I også sætte kurs mod enten Thyborøn eller Lemvig, hvor de stemningsfulde kystbyer charmerer med maritim atmosfære og små spisesteder.

Når I vender hjem til adressen, bliver I mødt af et klassisk sommerhus med en mørk træfacade, og bag det traditionelle ydre venter jer 62 kvadratmeter, der er udnyttet til punkt og prikke, så I får både et nydeligt badeværelse, et stort, åbent opholdsmiljø og tre gode værelser, der alle har plads til dobbeltsenge. Samtlige rum bærer tydeligt præg af løbende vedligehold (dog mangler vinduesparti i gavlen at blive skiftet - men dette sker i kommende uge), så alt fremstår pænt, lyst og indbydende, og huset er lige til at tage i brug. I kan allerede nu begynde at glæde jer til hyggestunderne i den dejlige stue, hvor I inden længe kan slå jer ned med gode bøger og kryds-ord.

Når solen skinner, kan tilværelsen straks rykkes ud på den sydvendte træterrasse, hvor I kan nyde de mange soltimer, og senere, når duggen falder, kan I søge læ under terrassens overdækkede del. Omkring huset får I også glæde af en stor græsplæne, der giver rigelig plads til havespil for hele familien.

Velkommen til ferieidyl ved Vesterhavet.


Obs!! Boligen udlejes pt. igennem feriepartner og er udlejet i kommende sommerferieperiode.


Vejlby Klit 109, 7673 Harboøre
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
62
Grund:
823
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
1.359 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter