fbpx
Plantegning Zoom

PÆN OG LYS VILLA MED HYGGELIG HAVE

Del bolig

I hyggelige Snedsted finder I denne veloplyste og velindrettede villa - indflytningsklar med en dejlig have og en god udestue: perfekt til familien, som ønsker at bo nær grønne omgivelser og i et godt lokalsamfund.

Boligens veldisponerede 144 kvadratmeter fordeler sig på stueplan på et køkken, en stue med adgang til en udestue, to værelser og et badeværelse. Yderligere får I to værelser til på førstesalen, og en kælder med flere disponible rum giver jer god plads til opbevaring, vasketøj og hvad I ønsker plads til. Køkkenet er rummeligt med god plads til potter og pander, og her kan I også nyde morgenkaffen på en lille plads med et dejligt lysindfald oveni. Stuen har en god vinkling, så I får opdelt spiseplads og sofaarrangement, hvor I får et dejligt lysindfald med vinduer fra flere sider. Ud over de gode kvadratmeter i opholdsrummet får I også anvendelige kvadratmeter i udestuen, hvor store vinduespartier lader jer nyde udsigten med gule og grønne marker og stor himmel i horisonten, og med direkte udgang til haven sammenflettes ude- og indearealer på fornemste vis. Værelserne er pæne, lyse og i gode størrelser, hvilket også gælder badeværelset med et matteret vindue, som sikrer et godt lys.

Fra kælderen har I også adgang til garagen, som lader bilen stå tørt og godt. Tørt og godt får I det også i udestuen, hvis I efter duggen falder på bevæger selskabet indenfor. I den resterende tid har I en utroligt hyggelig have, som sikrer sol fra morgen til aften, og skygge kan I også finde under træer eller under den nydelige pavillon på terrassen - omgivet af en charmerende blomsterbed. Også boldentusiasten kan få lov at udfolde sig på den gode græsplæne, imens I vander de voksende søde jordbær i bedene.

Skolen og hallen kan nås under en kilometer fra hoveddøren, og indkøb kan foretages bare 250 meter herfra. Vender næsen mod Thisted, kan toget fragte jer dertil på 14 minutter, og jernbanen giver jer gode muligheder for let at komme både nord- og sydpå. Vil I ud og strække benene, går I på ingen tid ud i stor natur med grønne vidder så langt øjet rækker, og med bare otte minutter til Vilsund Vest kan I altså på ingen tid dyppe tæerne og få sand mellem dem.

Alt i alt et pænt og indbydende hjem til jer, som ønsker at bo lyst, luftigt og hyggeligt, hvor I med en skøn have og i et dejligt lokalsamfund har alt, hvad en familie kunne tænke sig lige ved hånden.


Vangsgade 29, 7752 Snedsted
Pris:
725.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
795
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1943
Ejerudgift pr. md.
1.464 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter