fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET 3V’ER PÅ 80 M2 I SLAGELSE MED MEGET GOD BELIGGENHED

Del bolig

Da Den Store Krig endte, blev denne ejendom bygget i 1918, men nok er der sket en del forandringer sidenhen, hvor denne lejlighed på 80 kvadratmeter står i komplet indflytningsklar stand og venter på rette ejermand!

I overtager nøglerne til en treværelses lejlighed, hvor I bl.a. får et spisekøkken med alt i hårde hvidevarer. Herfra kan I tilgå stuen, hvor køkken og stuens døre ligger parallelt overfor hinanden, så maden nemt kan serveres. På de flotte gulve kan I nemt indrette både en afslappende sofagruppe og et spisebord, og alt efter, hvor mange I er, så kan I bruge det ene værelse – som ligger en suite – som en ekstra stue. Dette rum præsenterer sig med en karnap, og det er fuldt møblerbart. Hjemmets sidste regulære værelse ligger ud mod gården, som I får fornøjelsen af at nyde fra en fin vestvendt altan, hvor I kan sidde og slikke eftermiddag- og aftensol. Afslutningsvis rummer lejligheden en rummelig entré med gode opbevaringsmuligheder og et badeværelse i et charmerende design med separat bruseniche.

Ejendommen nyder godt af parkering foran bygningen, et flot indgangsparti og et dejligt grønt område bag bygningen, hvor I kan se frem til utallige solrige stunder med venner og familie eller afslapning på et tæppe med en god bog. Derudover er der cykelskur til fri afbenyttelse, samt et kælderrum.

I kommer til at få en central placering i Slagelse med gåafstand til indkøbsmuligheder, Slagelse St., og universitetet, og har I børn, er pasningstilbud og skole indenfor en radius, der kan nås med en kort cykeltur. Derudover ligger Vestsjællands Centret og Slagelses caféliv tæt på. Pendler I med bil, så har I kun en kort køretur til motorvejen. Og afslutningsvis ligger der grønne områder omkring kolonihaverne på modsatte side af vejen.

I får et dejligt hjem med et godt lysindfald, da alle vinduerne enten vender mod øst eller vest, og lejligheden henvender sig til den lille børnefamilie, singlen, der gerne vil have plads, eller venneparret, da den er yderst delevenlig.

Book en fremvisning allerede i dag!


Valbyvej 31, 2. tv., 4200 Slagelse
Pris:
395.034 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
80
Grund:
1495
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1918
Købspris
395.034 kr.
Boligydelse pr. md.
4.746 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter