fbpx
Plantegning Zoom

STORT SOMMERHUS NÆR SKØN STRAND MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Del bolig

Med blot en kort gåtur til vandet er dette sommerhus ideélt til jer, der for det første ønsker den helt rette sommerhusstemning, hvor I på ingen tid kan hoppe ud i bølgen blå, og for det andet ønsker et rummeligt sommerhus med plads til hele familien eller til eventuelle gæster.

Boligens 160 kvadratmeter fordeler sig på en entré, et køkken, en stor stue, fire værelser, to badeværelser, et toilet og et bryggers. Køkkenet giver god plads at arbejde på, når sommersalaterne skal forberedes til grillmiddagen, og her er endda plads til et bord, så I kan nyde morgenkaffen imens toasten ristes igennem, eller de små kan være med til madlavningen. Stuen er utroligt hyggelig, og I får god plads til flere hyggelige miljøer eller til et stort spisebord - til enhver lejlighed med salig knitren fra brændeovnen, der får aftenstemningen i hus, når solen er gået ned. Når solen er oppe, får I imidlertid et fantastisk lysindfald fra store vinduespartier, der hiver de grønne arealer helt tæt på, og med en terrassedør flyder ude- og indearealer sammen på bedste vis. Værelserne er i gode størrelser, og de er lyse, som gode vinduespartier sørger for. Slutteligt byder sommerhuset på original charme på badeværelser og toilet, hvor I nemt kan skylle sandet af fødderne.

Et sydvendt terrasseareal sikrer jer sol fra morgen til aften, hvor I med fordel kan nyde et grillstegt spyd. Græsplænen lader de gode sommerspil som kroketturnering og kongespil blive luftet - eller måske skal I bare nyde en is på et tæppe efter en veloverstået strandtur.

Strandtasken med solcreme og solhat skal ikke slæbes langt, før I efter 800 meter rammer det bløde sand, og med blåt flag og en kiosk, så I kan købe en stor og kold vaffelis, så I også kan køle ned indefra, er børnevenlige Ålbæk Strand helt i top. Fra matriklen kan I også tage på dejlige cykelture i det charmerende landskab, og på vejen hjem, to kilometer fra hoveddøren, kan I med fordel købe pølser og grillspyd med hjem.

Summa summarum får I her et dejligt sommerhus, og med rummelige kvadratmeter og en dejlig placering tæt på stranden er det lige til at flytte ind i.


Vadumvej 1A, 7860 Spøttrup
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
160
Grund:
612
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
1.154 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter