fbpx
Plantegning Zoom

PÆN OPRINDELIG 3-VÆRELSES MED SYDVENDT ALTAN - TÆT PÅ S-TOG!

Del bolig

S-toget tager jer det sidste stykke vej mod jeres nye adresse, for når I stiger af toget på Buddinge Station, har I 200 meter hjem til bebyggelsen på Vadgårdsvej. I overtager altså en helt central adresse, der gør det nemt for jer at komme videre ud i landet og ind til storbylivet i København. Ved siden af stationen finder I også nærmeste indkøbsmulighed, så I kan nemt klare de daglige indkøb, inden I sætter kurs mod hjemmet.

I bliver budt velkommen hjem af en klassisk gulstensejendom fra 1946, og den ligger ud til et stort, grønt fællesareal, så der er fin afstand til genboerne, og I bor altså dejligt ugeneret oppe på første sal. Her træder I indenfor til 57 velindrettede kvadratmeter, og turen starter i en rummelig entré med indbygget skabsplads til sko og overtøj. Herfra sørger den gode planløsning for adgang til samtlige rum; bad, køkken, soveværelse og stue.

I får blandt andet et hvidt flisebadeværelse med brus og et nydeligt køkken, der er stilrent indrettet med hvide, moderne elementer - og der er rigeligt af dem, så der er fin plads til al køkkengrejet. Herfra kan I bevæge jer videre ind på det dejlige soveværelse, der ligesom entréen prydes af et originalt plankegulv, og det skaber en rød tråd ind til stuen, for gulvet følger med, mens det tilfører rummene sjæl og charme.

I stuen er der mange gode kvadratmeter til de kreative indretningsidéer, og I kan sagtens få plads til både en hyggelig spiseafdeling og et indbydende sofahjørne. Har I brug for et ekstra værelse, er det også muligt at etablere, så er I måske et ungt par, der drømmer om familieforøgelse, kan lejligheden indrettes efter behov. Og endnu mere plads venter jer udenfor, hvor I får jeres helt eget uderum i form af en sydvendt altan til de kommende sommerdage.

Velkommen til jeres nye hjem!
Vadgårdsvej 3, 1. tv., 2860 Søborg
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
2.284 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter