fbpx
Plantegning Zoom

BÆREDYGTIG 2 FAMILIERS EJENDOM - MED EGEN VINDMØLLE, FANTASTISK BELIGGENHED OG MULIGHEDER

Del bolig

Træd indenfor i en smuk og yderst velholdt bolig, der præsenterer sig charmerende med adskillige inspirerende indretningsdetaljer. Lyder en ombygget, nedlagt landejendom med plads til 2 familier, egen vindmølle, jordvarme og et biorensningsanlæg der sikrer et grønnere miljø som noget for jer?

Her er gårdområder på magisk vis forvandlet til en overdækket terrasse, og udover dette har hjemmet to plan, der er indrettet med hele otte værelser, tre badeværelser og adskillige stuer og reposer samt en entré og bagindgang. Gennemgående for hjemmet er en tydelig modernisering, der lover et hjem, der er nemt at holde. Dette viser sig tydeligt i køkkenet, der er indrettet med hvide elementer. Denne afslappende atmosfære viser sig også i stuerne, der giver gode muligheder for at indrette hyggelige sofaoaser og spiseafdelinger, der sætter rammen om et familieliv med masser af kvalitetstid. På badeværelserne er der indrettet med separate brusenicher, og så er disse velholdte rum særligt fine med plads til det praktiske - om det er vaskefaciliteter eller skabsplads.

På førstesalen især er værelserne prioriteret, hvilket lover gode udsigter til Østersøen og ud over omkringliggende marker for beboerne - roen er i den grad i fokus her, og næsten uundgåeligt at opnå med de idylliske omgivelser. På dette plan er der også skabt hyggelige samværsområder, som viser sig i form af fine altaner og en dejlige stue med udgang til en ret enestående udestue med trekantede vinduer, der giver et helt fantastisk lysindfald. Særligt charmerende er også udestuen på det nederste plan, hvor I nærmest sidder helt omsluttet af det grønne. Bevæger I jer udenfor, er her en gigantisk overdækket terrasse, hvor I kan forestille jer mange dejlige timer passere.

Dette gør sig også gældende for resten af den store grund, hvor frugttræer byder op til selvforsyning. Udover plads til diverse hobbyelementer, som heste, keramik eller hvad I kan finde på, er der bare god plads til leg og aktiviteter. Da haven ligger ugeneret, er mulighederne mange. På den store grund er der ligeledes en shelter med bålplads.

Området byder på dejlige ture med kun 1.800 m til vandet, hvor I kan finde en børnevenlig strand. Søger I indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, læge, bibliotek eller flere idrætsforeninger finder I alt dette i Nysted, Danmarks sydligste købstad. Her er der også adskillige spisesteder samt en hyggelig havn, hvor I kan gå og kigge på bådene - eller selv have en lagt til.

Det er en så fantastisk ejendom at den ikke kan beskrives, så kontakt os endelig for en fremvisningVåsenvej 5+5a, 4880 Nysted
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
398
Grund:
15000
Værelser:
8
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
2.567 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter