fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BYHUS CENTRALT I KOLDING

Del bolig

På Utzonsgade 6 udbyder vi nu et smukt byhus, der både kan skrive veldisponeret, indflytningsklart og godt beliggende på sit bolig-CV. Her kan jeres nye boligkapitel kort sagt udspille sig i sublime rammer på en af byens mest centrale adresser – vil I vide mere?

Byhuset er opført i 1902, og det præsenterer sig selv med klassisk arkitektur, hvor den røde murstensfacade prydes af ornamenter og sprossede vinduespartier. Dette hus ligger endda som det sidste i rækken, hvorfor det er nemt for jer til at tilgå den hyggelige gårdhave, som er anlagt i flere niveauer med bede og drivhus.

Boligens 130 kvadratmeter fordeler sig over tre etager, og planløsningen egner sig til singler, par og små familier. I stueetagen venter en entré, et møblerbart værelse med gode anvendelsesmuligheder samt to disponible rum, og oppe på 1. salen møder I boligens absolutte omdrejningspunkt – nemlig køkkenalrummet. Her glider spisestuen, dagligstuen og det fine, funktionelle køkken på hyggeligste vis sammen, og giver plads til nærvær og samvær. Etagen huser et tidløst flisebadeværelse. Det hele afrundes med 2. salen, hvor I finder et rummeligt og indretningsvenligt repos samt endnu et regulært værelse.

Med så central en beliggenhed, er I selvfølgelig sikret en nem og bekvem hverdag. I en radius af 500 meter har I både skole, fritidsaktiviteter og handlemuligheder, og samtidig byder Kolding på skønne naturoplevelser ved fjorden, den smukke Slotssø og Kolding Skov, der ligger under tre kilometer herfra. På samme tid befinder I jer i en større by, der byder på et rigt kultur- og handelsliv ved bl.a. den livlige gågade. Byens vartegn er slottet Koldinghus, som i dag fungerer som museum, hvor der jævnligt er udstillinger, men med denne placering har I selvfølgelig også nem adgang til andre større byer såsom Fredericia, Vejle og Odense, hvilket må siges at være ideelt for pendleren.
Utzonsgade 6, 6000 Kolding
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
201
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
1.934 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter