fbpx
Plantegning Zoom

BO MED NATUREN SOM NÆRMESTE NABO

Del bolig

Flyt ud til frisk luft og flot natur! Hvis I drømmer om det gode liv på landet, så findes svaret her på Ulstrupvej 13, hvor jeres kommende hjem ligger med naturen som nærmeste nabo. I får adresse tæt på den lille landsby, Skelby, med alt fra forsamlingshus til gårdbutik. Samtidig bor I omkring fem minutter i bil fra både Glumsø og Herlufmagle, så selvom I flytter ud i naturen, har I stadig nem adgang til alle de daglige gøremål. I et lidt større perspektiv bor I mellem Ringsted, Næstved Slagelse og Sorø, så det er også nemt at finde vej til job og byliv i de større omkringliggende byer.

Jeres nye hjem ligger som en del af en mindre klynge huse og gårde med adresse på Ulstrupvej, og herfra drejer I ned ad den lille, lukkede stikvej, som leder jer direkte til huset. I overtager en villa, der kan dateres helt tilbage til 1898, så der er tale om en charmerende ejendom, hvor I samtidig har mulighed for at slippe boligdrømmene løs og sætte jeres eget præg på huset. Indendøre får I 105 kvadratmeter fordelt over to etager, og førstesalen er dedikeret til to værelser samt en rummelig repos med opbevaringsplads.

Tager I turen ned i stueplan, finder I hjemmets naturlige opholdsrum, hvor køkken og stue ligger i delvist åben forbindelse, og det giver jer god plads til at samles. Her fornemmer I husets charme i form af de fritliggende bjælker, der pryder loftet, og det er således nemt at se potentialet i det fine opholdsrum - her kan I opdatere med moderne løsninger og således skabe et lyst og indbydende rum lige i jeres ånd.

Stueetagen byder derudover på et badeværelse, og en entré leder jer videre til en masse bonuskvadratmeter, der ligger i forbindelse med boligen. Her får I et spisekammer og flere disponible rum, som eksempelvis kan give plads til hobbylivet. Til slut træder I herfra udenfor i den grønne have, hvor træer og buske står i fuldt flor. Her kan I indrette jer med et væld af solkroge og dejlige terrasser med udsigt over markerne, og grunden er på hele 972 kvadratmeter, så der er også plads til højbede og køkkenhave.

Velkommen til Ulstrupvej 13.


Ulstrupvej 13, 4160 Herlufmagle
Pris:
700.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
972
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1898
Ejerudgift pr. md.
999 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter