fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT FAMILIEVILLA MED BØRNEVENLIG BELIGGENHED

Del bolig

Uldvejen 7 kan nu blive jeres nye adresse, og hvis I drømmer en flot, indflytningsklar villa med en skøn have, så er I ankommet til det helt rigtige sted.

I flytter ind i et roligt villakvarter med en fredelig atmosfære og naturskønne arealer ganske tæt på. Her er I tæt på alt, hvad I kunne tænke jer, og I skal ikke mange skridt fra hoveddøren, før I når den første dagligvarebutik på Hovedgaden, hvor I også finder take-away, spisesteder, specialbutikker og forretninger. Skal større indkøb klares, så er der ligeledes kort afstand til det udbudsrige indkøbscenter Hørsholm Midtpunkt. Som børnefamilie kan I glæde jer over, at her er skoler og daginstitutioner lige ved hånden, ligesom at Hørsholm både byder på svømmehal, idrætspark og meget mere. Alt er tæt på og der er tilmed nem adgang til motorvejen, der bl.a. tager jer til København Centrum på mindre end 25 minutter. Det bliver ikke bedre.

På adressen står huset flot og velholdt - inde såvel som ude, så I kan flytte ind og føle jer hjemme med det samme. Ejendommen er opført i 2002 og fordeler sine 161 m2 over et plan. Det er tydeligt, at huset er vedligeholdt siden byggeåret, og planløsningen er anlagt efter de behov, som nutidens familier stiller til et dejligt hjem. Særligt skal værelsesfordelingen fremhæves, for her er en god børneafdeling med to værelser og et brusebadeværelse i den ene ende, mens forældreafdelingen er indrettet med et master bedroom, som har integreret walk-in closet og eget privat badeværelse. Endvidere er her et ekstra værelse, der er ideelt som eksempelvis kontor eller gæsteværelse. Hele huset bindes sammen af en drøm af et køkken-alrum og en helt igennem dejlig stue, der begge har terrasseudgang. Køkkenet er lækkert og indbydende med gode opbevaringsløsninger, rigeligt bordplads og en super god køkkenø, der skaber det samtalekøkken, som alle drømmer om. Rammerne for familielivet er uden tvivl sat og der er ingen tvivl om, at I straks vil føle jer hjemme her.

Til den rette villa hører naturligvis også en dejlig have med solrige terrasser og grønne arealer, som ligger fuldstændigt privat og ugeneret. Her får I hele pakken.

Velkommen hjem.


Uldvejen 7, 2970 Hørsholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
488
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2002
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter