fbpx
Plantegning Zoom

ROMANTISK LANDVILLA MED NATUREN PÅ HELT TÆT HOLD

Del bolig

Ulbækhusvej 150 er hjemsted for en yderst præsentabel ejendom; en romantisk landvilla fra 1851, som er svær ikke at forelske sig i allerede ved første øjekast. Her er I kort sagt sikret en skøn hverdag i rolige og trygge rammer – med kort afstand til fjorden og kun 10 minutters kørsel fra Vejle.

Så snart I drejer ind foran adresse, mærker I roen sænke sig. Her har I nemlig naturen på helt tæt hold, og jeres nye hverdag kommer til udspille sig i rolige rammer; et sandt slaraffenland for jer, der drømmer om en idyllisk hverdag tæt på byens mange muligheder. Som vi allerede har afsløret, har ejendommen en del år på bagen, men det er hverken til at spore inde eller ude – det ses nemlig tydeligt, at der er lagt mange timer i renoveringen og vedligeholdelsen, hvorfor I overtager nøglerne til en komplet indflytningsklar ejendom.

Ejendommens romantiske udtryk går igen indendørs, hvor loftsbjælkerne bidrager med autencitetet og charme, mens de store, sprossede vinduer sikrer et sublimt lysindfald såvel som en betagende udsigt til naturen. De 191 boligkvadratmeter fordeler sig over to etager, og planløsningen er velegnet til selv den store familie med dine, mine og vores børn. I stueetagen venter det hyggelige køkken-alrum, som udgør et af husets omdrejningspunkter, og dette ledsages af to indretningsvenlige stuer, et værelse og et stort badeværelse. Planløsningen fuldendes med 1. salen, og heroppe venter yderligere fire værelser og et gæstetoilet. Det her er uden tvivl en bolig, hvis fine detaljer og charmerende hjemlighed skal opleves med egne øjne – vil I med på en fremvisning?

Huset er omkranset af en stor og dejlig have, der sikrer et fantastisk udeliv. Den smukke, grønne beplantning vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber, og mens det store græsareal indbyder til leg og aktiviteter, kan I slappe af og bare nyde tilværelsen på det store, solrige terrasseområde. Det hele toppes selvfølgelig med en enestående beliggenhed, hvilket vi også allerede har løftet sløret for. Her har I naturen om en ekstra baghave, og alligevel kan I køre ind til midten af Vejle på bare 10 minutter.


Ulbækhusvej 150, 7120 Vejle Øst
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
191
Grund:
941
Værelser:
8
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1851
Ejerudgift pr. md.
1.932 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter