fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLART ENDERÆKKEHUS MED SJÆL OG CHARME OG SOLRIG HAVE

Del bolig

I kan nu overtage nøglerne til et ganske særligt enderækkehus, tæt på strand, skole og natur. Huset kan både skrive charmerende, moderne og komplet indflytningsklart på sit CV. 

Dette enestående hjem vil uden tvivl tilfredsstille selv de kræsne købere – uanset om I er et par eller en veletableret familie.

På adressen præsenteres I først og fremmest for en idyllisk ejendom, der står med stråtækt tag og sprossede vinduer. Denne bolig lægger sig i enden af bygningen Rørhavegård og udgør et enderækkehus, hvor I samlet får 143 kvadratmeter fordelt over to veldisponerede etager. Boligen prydes af originale detaljer såsom rustikke bjælker og plankegulve, hvilket giver sjæl og charme, imens alt interiør er moderne, elegant og minimalistisk – æstetik og funktionalitet går med andre ord hånd i hånd.

Opholdsrummet i stueetagen udgør hele hjemmets omdrejningspunkt, og her samles køkkenet, spisestuen og stuen på hyggeligste vis. Indretningsmulighederne er i top, og rummet prydes af flotte detaljer med en hyggelig brændeovn og udsigt til den park lignende have, ligesom det strømlinede køkken tilbyder god bord- og skabsplads samt alt i hårde hvidevarer. I forlængelse af opholdsrummet venter en stor og lysfyldt udestue. På etagen har I tillige et mindre værelse og et badeværelse med bruseniche, der er opført i tidløse, hvide fliser. 1. salen afrunder planløsningen, og heroppe venter en hyggelig stue med stemningsfyldte detaljer og uforstyrret udsigt til aftensolen mod vest og Kvist mod syd. Stuen kan omdannes til et ekstra værelse og førstesalen vil dermed byde på 3 regulære værelser, hvoraf det ene vil være et stort masterbedroom.

I forlængelse af rækkehuset venter jeres egen have, og den er selvfølgelig sydvendt, hvorfor I har sol fra morgen til aften. Her har I bl.a. et hyggeligt terrassemiljø, eget skur og de grønne arealer munder direkte ud i de hyggelige fællesarealer, hvor naboer hurtigt kan forvandles til venner. Det her er med andre ord et skønt sted for de små at vokse op. Over 5000 m2 parklignende fælles have med ældgammel og fredet rødbøg, bålsted, højbede og tørrestativ. Det hele toppes med en rolig og tryg adresse, hvor I har alle hverdagens fornødenheder tæt på jer. Dertil kommer selvfølgelig den skønne natur, som området er særligt kendt for – vi kunne fortsætte i en evighed, men vil I ikke hellere med på en fremvisning?


Udsholt Byvej 11D, 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
143
Grund:
0
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter