fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, VELHOLDT FERIEBOLIG PÅ NATURSKØN GRUND NÆR VAND, STRAND OG BY

Del bolig


I naturskønne, fredelige omgivelser med cirka 500 meter til strand og vand ligger en lys sommerperle, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres mange fremtidige familieferier. Indendørs venter jer velholdte materialer, mens der omkring huset udfolder sig en naturskøn, ugeneret have. Kom med - her garanterer vi fuld ferieidyl!

Der er på adressen tale om et herligt sommerhus fra 1974. Fristedet er fint iklædt en velholdt, sort træfacade, der sammen med de hvide indrammede døre og vinduer skaber den helt rigtige feriestemning på grunden. Omkring jer udfolder sig en stor, grøn have, der både byder op til leg og afslapning. Når sommermenuen skal indtages, eller når solens stråler skal nydes, kan den vestvendte terrasse agere samlingssted for store og små.

Indendørs venter jer 53 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt glæde jer over en lysfyldt atmosfære samt lyse gulve og lofter. Familiens samlingssted forefindes i rummet, der forener stue og køkken i ét. Her inviterer den charmerende brændeovn til en masse hyggelige timer i sofaen, mens I i rummet også sagtens kan indrette jer med en spisekrog.

I de varme sommermåneder giver terrassedøren jer i stuen anledning til at forbinde husets inde- og udeliv ved at åbne ud til den solrige terrasse. Fra rummet kan I tilmed skabe fri passage til den hyggelige udestue, som både forstørrer sommerhuset og forlænger sæsonen. Herude har I masser af hyggelige timer i vente med kig til den naturskønne have, med masser af dyreliv,  mens der her også er mulighed for at åbne op til det grønne.

I køkkenet møder I velholdte og stilrene elementer, mens køkkenøen indbyder til gode samtaler over madlavningen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to gode værelser og et lyst badeværelse.

Fra sommerhuset kan I nemt følge vejen cirka 500 meter ned til havets blå farver og det varme sand. Beliggenheden sikrer jer altså en masse afslapningstimer tilbagelænet eller på surfbrættet. I det hyggelige sommerhusområde indbyder nærtliggende, grønne skovområder og Saltbæk Vig til et utal af naturskønne gåture i det fri. Snupper I bilen, kan I nå alle Kalundborgs fristelser på under ti minutter. Her venter jer et utal af butikker, caféer og madoplevelser, mens I i den hyggelige lystbådehavn et stenkast fra bymidten kan skyde ferien i gang med en gammeldags isvaffel med det hele. Her kan I også besøge Gisseløre Strand, mens det gamle fyr garanterer en fremragende udsigt ud over fjorden.

Vi glæder os til at vise naturen, beliggenheden og sommerhuset frem for jer!


Udmarken 25, 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
53
Grund:
1206
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter