fbpx
Plantegning Zoom

Et dejligt hjem midt i Råbys landsbyidyl - megetbilligere end at bo til leje

Del bolig

Et dejligt hjem midt i Råbys landsbyidyl!

Boligen har nyere indsat pillefyr !!

Det første I får øje på, når I ankommer til Råby, er det store gadekær, der ligger som et hjerte midt i den lille landsby og dermed skaber den idylliske kulisse, der vil danne rammen om jeres nye tilværelse. Omkring gadekæret ligger de gamle gårde, og herfra folder den lille by sig ud med flere familiehuse og ikke mindst sin helt egen købmand. I kan godt glæde jer til at blive en del af det aktive lokalsamfund her i Råby, og der er ingen tvivl om, at I hurtigt falder til - uanset om I hører til børnefamilierne eller førstegangskøberne, der er flyttet hertil for at være tæt på naturen. Samtidig har I kun 25 minutter i bil ind til Randers, så landsbyidyllen kan hurtigt skiftes ud med bylivet, hvis det frister!

Men hjemme i Råby venter jeres nye hjem på Udbyhøjvej 635, og her kan I som det allerførste parkere bilen i carporten, inden I bydes velkommen hjem af den fine villa. Huset kan faktisk dateres helt tilbage til 1893, men der er sket meget siden, og I træder indenfor til en pæn, lys bolig, der strækker sig over to etager. Her får I 148 kvadratmeter, og de er blandt andet fordelt på en nydelig førstesal, der råder over et stort værelse og et oplagt opholdsrum.

Stueplanet supplerer med yderligere to værelser, så der kan nemt blive plads til familien med børn, og derudover vil I også glæde jer over bryggerset, badeværelset og selvfølgelig de dejlige opholdsrum, hvor familielivet inden længe vil udspille sig. I kan mødes over madlavningen i det rummelige køkken, og det bliver nok især stuen, der fremover vil fungere som det naturlige samlingspunkt. Her vil I forelske jer i de fritliggende bjælker, der tilfører rummet en god portion sjæl og charme.

Turen slutter af med manér, når I bevæger jer udenfor til det sidste kapitel i jeres nye boligeventyr, nemlig haven! I kan med det samme slå jer ned i solen på den sydvendte fliseterrasse, og derudover står haven som et grønt lærred, hvor I kan udfolde jeres idéer om alt fra flotte højbede til små solkroge - det er jeres hjem, og I kan få det præcis, som I vil have det, så slip fantasien fri.

Velkommen hjem til Udbyhøjvej 635!
Udbyhøjvej 635, 8970 Havndal
Pris:
435.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
773
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1893
Ejerudgift pr. md.
1.234 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter