fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 112 LYSFYLDTE KVM MED FAMILIEVENLIG PLANLØSNING OG UDSIGT TIL KORSØR NOR

Del bolig


Med nøglerne til Tyreengen 30, 3. th overtager I en 112 kvadratmeter stor lejlighed, der byder på en lang række af kvaliteter og egenskaber. Den viser nemlig bl.a. med en familievenlig planløsning, tidløst interiør og en virkelig smuk udsigt over grønne trækroner og Korsør Nor.

Adressen er hjemsted for en gedigen ejendom, der er opført i 1970 – og denne lejlighed ligger helt oppe på 3. sal, hvilket sikrer den øverste placering i bygningen. Det betyder selvfølgelig også, at I ikke får nogle overboer, og det er uden tvivl også takket være placeringen, at boligen nyder godt af det sublime lysindfald og den flotte udsigt. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at I som beboere i denne ejerforening får brugsret til store fællesarealer, der bl.a. er anlagt med legeplads til de yngste beboere.

Hoveddøren åbner op til en hyggelig bolig, hvor I uden tvivl straks vil føle jer hjemme. Planløsningen byder først og fremmest på en praktisk fordelingsentré, og mod syd venter køkkenet og stuen, der på fineste vis udgør lejlighedens omdrejningspunkt. Køkkenet er opført i stilrene, tidløse materialer og har så god en størrelse, at her er god plads til en spisekrog, men indretningsmulighederne i stuen er naturligvis også i top – det er endda herfra, der er udgang til den sydvendte altan, der praktisk talt udgør et ekstra rum til boligen i sommermånederne. I får ligeledes glæde af tre regulære og møblerbare værelser, og afslutningsvis får I et gæstetoilet, et badeværelse og et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Her flytter I til et attraktivt kvarter tæt på smukke Korsør Nor og med kun 500 meter til Korsør Svømmehal og den nærmeste daginstitution, hvis I har små børn. Der er ti minutters gang til henholdsvis Rema 1000 og Netto, mens centrum af byen – med Korsør Biograf Teater, Rådhuset og et væld af gode caféer og specialforretninger – blot befinder sig halvanden kilometer fra din hoveddør. Som prikken over i’et er det her den ideelle pendler-beliggenhed, da der er kort afstand til togstation såvel som motorvejen.


Tyreengen 30, 3. th., 4220 Korsør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
112
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter