fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELBELIGGENDE 2 VÆRELSES MED STUK, PLANKEGULVE, KLASSISK CHARME

Del bolig

Der er rift om de toværelses lejligheder i byen, for de tiltrækker både singler, studerende og de unge par, der leder efter første fælles hjem - men nu har I heldet med jer, for nu har I mulighed for at overtage en ægte københavnerlighed lige i hjertet af Amager, hvor I kommer til at bo tæt på alt fra Amagerbrogades byliv til KUA, metroen, Amager Fælled og varme sommerdage ved Amager Strandpark!

I flytter nærmere bestemt ind på Tycho Brahes Allé, og jeres gadedør ligger få skridt fra take-away, butikker og spisesteder på Amagerbrogade, så det er en drømmeadresse for alle jer, der elsker bylivet. Her i nr. 27 bydes I velkommen hjem af en klassisk københavnerejendom, der lige siden 1903 har prydet gadebilledet med sin udsmykkede rødstensfacade og sine traditionelle dannebrogsvinduer.

Turen går op til tredje sal, hvor jeres nye hjem ligger dejligt ugeneret med afstand til gaden, og når I kommer op i højden, vil I samtidig opleve, hvordan dagslyset strømmer indenfor i lejligheden, så I møder et hjem med en rar og luftig atmosfære. I entréen får I desuden en smagsprøve på den charmerende kulisse, der venter jer, for rummet prydes af både fyldningsdøre og originalt plankegulv, og undervejs komplementeres disse detaljer af de fineste stuklofter.

Lejligheden folder sig ud med 49 kvadratmeter, der er udnyttet til punkt og prikke, og fra entréen har I adgang til både den dejlige stue, køkkenet, et toilet og soveværelset, hvor I også finder en bruseniche. Vender I blikket mod køkkenet, fortsætter de charmerende rammer, for her er indrettet med hvide fyldningslåger, der passer perfekt ind i lejlighedens stil, og som endnu et plus bliver aftensmaden tilberedt på gaskomfur. Hvis vejret er godt, kan middagen passende rykkes ned i den fælles gård, for her finder I et herligt uderum med grønt græs, flotte træer og små solkroge.

Kort fortalt, her ender jagten på den eftertragtede 2V’er!
Tycho Brahes Allé 27, 3. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1903
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter