fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG VILLA MED HEMS, UDESTUE OG STOR GARAGE

Del bolig

Nu kan I blive de heldige ejere af denne solide villa fra 1930, der er opført med en lys udestue, der giver et dejligt kig til haven. Ejendommen ligger blot et kvarters gang fra Kolding centrum, ligesom I vil bo i nærheden af det smukke sceneri ved Kolding Lystbådehavn.

Boligen har en stemningsfuld stue, der naturligt kan opdeles i to, så der opstår en adskilt spisestue og opholdsstue, og herfra kan I besøge udestuen, der har direkte udgang til haven. I får et køkken med masser af skabsplads, og her kan I forberede dagens måltider i de bedste omgivelser - der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer. Fra entreen går trappen op til første sal hvor det store værelse er renoveret i 2021. Her er blandt andet installeret nyt el og loftet er løftet op til kip. Her er ligeledes et walk-in og en hems. Dertil er der placeret et badeværelse med bruseniche på etagen, og ellers består boligen af en kælder med flere disponible rum.

Med til ejendommen hører en stor garage, hvor I har god plads til at udfolde en hobby, og haven er godt anlagt med rhododendronbuske og en terrasse, hvor I kan slappe af i det fri. Da området vender mod syd, kan I nyde solen her det meste af dagen, og I kan indrette jer med havemøbler og blomsterkrukker, så scenen er sat til mange hyggelige stunder. Ejendommen præsenterer sig flot og velholdt fra vejen, og der er lagt fliser foran huset, så området er nemt at holde - her er der også etableret en carport.

Fra boligen er der kun få minutters kørsel til flere supermarkeder, mens den lokale købmand ligger endnu tættere på, og dertil vil I bo nær ved en daginstitution. Der er omtrent et kvarters gang til Brændkjærskolen, så alle hverdagens fornødenheder er inden for rækkevidde med denne beliggenhed, der også ligger tæt på lystbådehavnen. Desuden er Rebæk Strand blot syv minutters kørsel væk, ligesom I nemt kan besøge Koldings bymidte, hvor et væld af forretninger, spisesteder og kulturelle oplevelser venter jer.

Der er mulighed for, at sælger kan lave bad/wc i kælderen. 

Sælger oplyser, at huset har et godt tag, som kan holde i mange. 

Vi glæder os til at give jer en fremvisning af denne spændende ejendom, der bestemt er et besøg værd.


Tvedvej 42, 6000 Kolding
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
644
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
2.028 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter