fbpx
Plantegning Zoom

PRAGTFULD VILLA I NATURSKØNNE OG ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til en smuk og istandsat villa, hvor roen fra naturen virkelig er at mærke. Denne historiske ejendom daterer sig helt tilbage til 1850, hvilket dog kun er at mærke på den storslåethed, den udstråler.

Villaen breder sig ud på hele 261 kvadratmeter, og fordelt i to plan præsenterer den sig altså med to stuer, entré/ hall, repos, bryggers, to badeværelser, et køkkenalrum, et viktualierum, et depot samt fire store værelser, hvoraf det ene har et walk-in klædeskab. Hele huset er gennemført med trægulve samt gulvvarme for at sikre komforten, og på førstesalen finder I fine elementer som blottede loftsbjælker i loft til kip og altan. I starter med at vende blikket mod køkkenalrummet, hvor der er god plads til en spiseafdeling – og så er den simplistiske stil især værd at bemærke samt de flotte træbordplader, der pryder køkkenets arbejdsstationer. Modernitet er i den grad at fornemme på badeværelserne, der er opført i stilrene materialer og med separate brusenicher – hvilket bare bevarer den behagelige følelse, hjemmet leverer.

Vender I blikket mod stuerne, kan disse indrettes, lige som I ønsker – om begge skal være afslapningsoaser eller dekoreres med skrivebord/ kontor, så er mulighederne der. Især i stueplanet skabes der, på grund af dobbeltdøre til haven, et fantastisk lysindfald, så hjemmet virkelig bliver et dejligt sted at være. Selve værelserne er også rummelige, og så kan I jo nyde morgenkaffen på den nydelige, østvendte altan, mens I indtager udsigten over markerne. Generelt har udsigterne været et fokuspunkt i indretningen af huset, og giver mulighed for både at nyde solopgange og solnedgange, i al deres pragt.

Selve grunden byder på en flot terrasse, hvor I kan slappe af med grillaften eller solbadning, samt drivhus, fine træer, tilbygninger af forskellig funktion – og ej at forglemme alle de muligheder, I har her. De indebærer, at I har plads til ungernes leg, forældrenes grønne fingre og bare at læne jer tilbage og nyde naturen og roen. Lyder det ikke skønt?

Vender I opmærksomheden mod resten af området, er I ikke langt fra offentlig transport, skole samt skønne gåture. Tager I et smut til Kirke Hyllinge, finder I både idræt, indkøb og spisetilbud, og hvis I vil ud til vandet, er Roskilde Fjord kun 20 minutter, eller en rask gåtur, væk. Og med kun fem minutters kørsel til Holbæk-motorvejen kan man let komme rundt - også uden at den generer de dejlige uderum.

Med denne placering får I altså ro og muligheder på en og samme gang. Føl jer hjemme!

Tværvej 24, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
261
Grund:
2644
Værelser:
8
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
3.608 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter