fbpx
Plantegning Zoom

FRITIDSIDYL I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR BY OG STRAND

Del bolig

LYST FRITIDSIDYL I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR BY OG STRAND

I fredfyldte omgivelser og med en ugeneret, naturskøn udsigt til åbne marklandskaber ligger et idyllisk sommerhus, der står klar til at sætte fantastiske rammer om jeres familieferier. På adressen kommer I nær by, strand og vand. Ses vi?

På Tværvangen 12 i Ebeltoft ligger et charmerende sommerhus fra 1973. Fritidsboligen er i sandhed fantastisk placeret på en forhøjning, der sikrer jer en ugeneret, raffineret udsigt til den omkringliggende natur. På grunden inviterer det grønne både til leg og aktivitet, mens de solrige terrassemiljøer giver jer anledning til bare at læne jer tilbage og nyde roen. Den ene terrasse er overdækket, hvilket giver jer mulighed for at søge sol, læ og skygge dagen lang.

Indendørs venter 72 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I nyde et fint træarbejde på vægge og i lofter, som er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. I bydes velkommen i den fine entré, der giver plads til sko og jakker. Herfra er der fri adgang til husets hjerte, som forener køkken og stuemiljø i åben forbindelse. I rummene kommer det hyggelige loft-til-kip virkelig til sin ret, mens de mange vinduer sørger for en skøn udsigt til naturen udenfor.

Om vinteren kan I forskanse jer fra kulden ved at tænde op i brændeovnen, mens I i de varmere måneder både fra stuen og fra køkkenet kan forbinde husets inde- og udeliv. I køkkenet kan I glæde jer over tidløse, velholdte elementer og alle hårde hvidevarer.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode værelser, mens I på det lyse badeværelse kan nyde plads til vaskefaciliteterne.
På denne adresse får I en ferie i rolige, fredfyldte omgivelser med nær afstand til alle sommerens glæder. Hopper I på cyklen, kan I nå kysten og stranden på bare fem minutter, og her kan I nyde en afslappende dag i hinandens selskab. Cykler I i den anden retning, når I Ebeltofts hjerte og fristelser på bare ti minutter. Her venter jer gode indkøbsmuligheder, butikker og madoplevelser. Et stenkast fra bymidten, inviterer den hyggelige lystbådehavn til et utal af gode gåture i den friske luft. Omkring sommerhuset kan I tilmed nyde skøn natur, og bare 550 meter fra døren, kan I fylde køleskabet op med det mest nødvendige fra købmandsbutikken. Ønsker I en tur til storbyen, kan I køre ind til Århus på små 50 minutter.


Et alternativ kunne være at rive huset ned og i stedet bygges helårshus.Tværvangen 12, 8400 Ebeltoft
Pris:
1.525.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
72
Grund:
1300
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.884 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter