fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN, VELDISPONERET VILLA MED HAVE OG SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

I rolige omgivelser og alligevel tæt på København, ligger denne dejlige villa der kan danne en fin ramme for den aktive familietilværelse.

Midt i et hyggeligt og smukt villakvarter, med fuglesang, masser af træer og blomster - ligger Tschernings Allé 6, et fint hvidt hus med rødt tegltag og sorte vinduer. Huset er fra 1917, og er i 3 plan. Omkring huset udfolder sig en dejlig, grøn have, med blandt andet flere frugttræer, hindbærbed og flere terrassemiljøer, der giver mulighed for at nyde solens stråler hele dagen lang.

Kvadratmeterne udfolder sig på et stueplan, en første sal og en højt beliggende kælder. I stueplan forenes alle de fælles anliggender, da der her ligger et stort spisekøkken, med åben forbindelse til stuen (der dog også kan lukkes af, hvis det ønskes). Der strømmer lys ind gennem de store vinduer, og man kan udvide køkkenet, ved at åbne døren op til den rummelige terrasse beliggende i samme plan som køkken. I stuen vil vindueskarnappen være en ideel læsespot i de kolde tider, og herfra kan man nyde kig til havens store birketræ, mens brændeovnen akkumulerer hygge og varme til boligen.

Køkkenet er bygget i et et stilrent design indeholdende alle hårde hvidevarer.

På de resterende kvadratmeter på stueplan er et værelse, der kan bruges til kontor eller soveværelse og et moderne toilet. På første sal venter en lys repos og to gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til en flot vestvendt altan. Herude kan man nyde en fin udsigt ud over kvarteret. På etagen er også? et smagfuldt, moderne badeværelse med ovenlysvindue. Kælderen er højt-liggende, tør og lys og kan anvendes til fjernsynsstue eller andre fælles aktiviteter. Den indeholder en stor stue med nylagt flisegulv, vaskerum, viktualierum, rum med fryser og et stort hobbyrum. Villaen fremstår velholdt og indflytningsklar.

På en særdeles god beliggenhed i Valby er familien sikret det bedste fra to verdener. Børnene kan nyde det rolige villakvarter uden trafik med gå-afstand til diverse daginstitutioner og skoler. Og 140 m. fra huset ligger S-tog stationen med tog til Københavns Hovedbanegård, Ny Ellebjerg og Hellerup. Med cyklen, kan man nå Indre By på små 25 min. 600 m. fra hoveddøren findes dagligvarebutikker og ønsker man et større udvalg ligger butikscentret ”Spinderiet” blot 1,2 km væk. Huset ligger tæt på Damhussøen, Søndermarken, Zoologisk Have og Frederiksberg Have.

Tschernings Allé 6, 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
94
Grund:
456
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter