fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR VILLA MED NATURSKØN PLACERING

Del bolig

Dette fantastiske hus er perfekt til parret, der ønsker sig en bolig med meget plads, rustikke detaljer, omgivet af smuk natur.

Huset fremstår flot og velholdt – med en flot klassisk næsten romantisk facade. Man bliver ført indenfor gennem en flot gårdsplads, og udvendigt byder hjemmet på en stor have – som tilbyder den skønne sydvendte terrasse, der løber rundt om næsten halvdelen af huset og den er delvist overdækket. Haven byder også på et godt græsareal, og området er omringet af blomstrende grønt kun afbrudt, så man kan nyde udsigten over de bakkede åbne marker og Steensbæk plantage, der byder på både MTB spor og hundeskov, ridestier mv.

Indvendigt fortsætter herlighederne. Køkkenet er holdt i en rustik hvid stil, derfra er åbent til spisestuen og stuen, hvilket gør, at alle rummene får en fantastisk flydende og åben fornemmelse. Stuen er rummelig og lys med en hyggelig atmosfære, her kan man samtidigt for første gang nyde de klassiske vinduer. Derudover byder stueetagen på det retroprægede hobbyrum, med rigelig plads til at udfolde sig. På stuen er også det fine badeværelse, hvor pladsen er godt udnyttet, og det fine rød-klinkede badeværelse, inkluderer både et badekar og separat brus. Førstesalen byder på et stort rum, hvor man kan etablerer endnu et værelse, og inkluderer et værelse der allerede elegant er i det gode rum — herfra er også udgang til den solrige svalegang. 

Boligens beliggenhed er også helt i top – placeret i en roligt område omringet af marker og skov, har man alle forudsætninger for at tilbringe tiden i fred og ro. Desuden er området præget af smuk natur og små byer, som man aldrig bliver træt af at kører igennem. Lokationen er også bekvemmelig for pendlere med ikke mere end, 15 minutter i bil til Ribe midtby.


Trekronervej 3, 6760 Ribe
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
1508
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1895
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter