fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Arkitekttegnet familievilla med skøn beliggenhed

Del bolig

* Mulighed for hurtig overtagelse

I hyggelige Daugård kan børnefamilien overtage nøglerne til denne tiltalende arkitekttegnede villa, hvor der er masser af plads til hele familien inde såvel som ude. I kan bl.a. glæde jer over mange hyggelige kroge i haven samt en enorm loftshøjde i hjemmets hjerterum. Velkommen til!

Den røde villa fra 1987 er beliggende på en 812 m2 stor grund, hvor I ubesværet fra den rolige villavej kan parkere bilen i carporten. Den velplejede forhave leder jer om i den skønne have, hvor børneleg kan udfolde sig på den store plæne. Derudover bliver I mødt af en fantastisk udsigt over åbne marker, der kan betragtes fra den flisebelagte terrasse, som helt rigtigt vender mod vest. Yderligere tilfører de mange buske og træer en parklignende fornemmelse i den smukke have, så her er det ikke svært at forestille sig den danske sommer i helt ugenerte rammer. Men når haven skal passes og plejes, kan I let hive haveredskaberne frem fra redskabsrummet, inden I nyder en skyggen på den overdækkede terrasse.

Indendørs bliver I modtaget af en fornem entré med et flot kinesisk skifergulv, og der er fin plads til familiens samt gæsters overtøj i det indbyggede skab. Videre ind i alrummet kan I rigtig mærke den gode plads og luft omkring jer, da lyset strømmer ind fra de mange vinduespartier og spreder sig fra gulv til loft. Ja, den store loftshøjde skaber en helt unik følelse i hjemmet, hvor samvær og nærvær er sat i fokus med de særskilte afdelinger, der alle vender mod haven. Og på de kolde vinterdage kan der tændes op i brændeovnen til glæde for både to- og firbenede familiemedlemmer.

Yderligere kan det velholdte køkken tilgås fra alrummet, der delvis ligger i forlængelse heraf, og som en ekstra bonus får I også et praktisk viktualierum. Ved store familiefester er plads ikke en mangelvare, da selskabet kan sprede sig fra alrummet til den rummelige opholdsstue, hvor I kan indrette jer med sofaarrangement, loungemøbler, billardbord eller noget helt fjerde!

Derudover indeholder husets vestlige del et lækkert værelse med hems, og videre i den østlige ende findes der yderligere tre indretningsvenlige værelser. Det er også her det praktiske bryggers med tilsvarende gulv som entréen ligger, og for den store børnefamilie kan I se frem til hele to badeværelser hvor det store er renoveret i 2003 og gæstebadeværelset har fået nyt inventar i 2019. 

I en radius af 700 meter fra hjemmet, kan I nemt ankomme til skole, børnehave og vuggestue samt gode handlemuligheder, så i Daugård bliver hverdagen ikke mere bekvem. Yderligere kan fritiden stå på gåture i de landlige omgivelser, eller I kan benytte de gode idrætsfaciliteter i Ørum Daugård Multicenter, der også huser lokale arrangementer som banko, fællesspisninger, byfest mv.

Vi glæder os til at fremvise villaen og området for jer.


Tranevej 89, 8721 Daugård
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
812
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter