fbpx
Plantegning Zoom

Dejligt hus og landsbyidyl kun 15 min. fra Aarhus C

Del bolig

Drømmer I om at flytte ud til frisk luft og skøn natur, men uden at komme for langt væk fra bylivet? Måske I hører til blandt førstegangskøbere og unge børnefamilier, der vil skifte storbylivet ud med hus og have i grønne omgivelser? Hvis det er tilfældet, skal I slå til på Tovhøjvej 7, for her har I lige nu mulighed for at overtage en dejlig villa, der ligger i en hyggelig landsbykulisse og i første parket til de åbne marker - og selvom det kan være svært at tro, så befinder I jer kun 15 minutter i bil fra Aarhus C.

I flytter til den lille landsby, Geding, der ligger lige nord for Tilst, så i en radius af fem minutters køretur finder I vej til både skole, daginstitutioner og indkøb, og I kommer også hurtigt på motorvejen, når I skal videre ud i landet - men I får samtidig opfyldt ønsket om at komme helt tæt på naturen. Jeres nye hjem ligger med højt til himlen og luft omkring sig, for jeres matrikel folder sig ud med intet mindre end 2.020 kvadratmeter, så der er rigeligt med plads til tilværelsen, og samtidig placerer grunden sig lige ud til det åbne marklandskab, så I bor dejligt ugeneret med natur udenfor hoveddøren.

I den grønne kulisse bliver I budt velkommen hjem af en klassisk rødstensvilla, der har prydet landskabet lige siden 1956, og der er tydeligvis lagt kræfter i husets løbende forbedringer, hvilket afspejler sig allerede ved første øjekast, hvor I får øje på tagets solceller. Huset har desuden selskab af flere udhuse og en garage, så I kan nemt finde plads til både bilen og hobbylivet.

Også indendøre er det tydeligt, at der løbende er investeret i diverse opdateringer, så I overtager et pænt hjem med en rar atmosfære. På førstesalen får I en rummelig repos, tre værelser og et fint toilet, mens stueplanet bliver dér, hvor I fremover samles, for her er etagen dedikeret til hjemmets naturlige opholdsrum. Her finder I et stilrent køkken i åben forbindelse til en lys og indbydende stue, og tilsammen giver de to rum god plads til familielivet. Derudover er stueplanet indrettet med både et nydeligt badeværelse og et bryggers, der suppleres af nogle praktiske bonuskvadratmeter i form af et kælderrum.

Til slut rundes turen af med manér i jeres skønne have, hvor udelivet vil blomstre i takt med de mange træer og buske. I forlængelse af køkkenet er der anlagt en stor, sydvestvendt fliseterrasse, hvor I kan følge solen, og har I små børn, kan de trygt løbe frit omkring i havens grønne rammer. Villaen ligger i første parket til rekreativt skovområde med gode cykelruter, og med Kasted mose i gåafstand. Villaen er beliggende som det sidste på vejen.

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Tovhøjvej 7.


Tovhøjvej 7, 8381 Tilst
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
2020
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
3.505 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter