fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Del bolig

LEJLIGHED I TO ETAGER FULD AF AUTENTISK CHARME I PRÆSTØS ABSOLUTTE MIDTBY

I hjertet af Præstø finder vi en enestående kvistlejlighed i to etager, der uden problemer kan fungere som et hjem for singler og den mindre familie. Her er nemlig to gode værelser foruden køkkenalrum og et helt særligt gemmested under loft til kip og synlige spær, nemlig en lækker stue med hyggelige skråvægge.

Velkommen.

Lejligheden ligger på Torvestræde, én af de forbindende gader mellem Havnevej og Adelgade og lige om hjørnet fra byens absolutte centrum. Præstø summer særligt i sommersæsonen af glade turister, og resten af året kan den charmerende havneby folde sig ud med hverdag og fest. Butikkerne bugner i bymidten, mens havnefronten er idyllisk på alle tider af året, hvorfra man kan sejle ud på opdagelse eller nyde forskellige aktiviteter til vands. Byen har naturligvis en bred vifte af både kultur og gastronomi, så man ikke behøver at gå ned på det kultiverede byliv - og skulle man trænge til en tur til storbyen, er der 30 minutter til Næstved og en time til København.

Den charmerende facade med svalegange og rækværk i træ byder indenfor og helt op til tops. Svalegangen fungerer som lejlighedernes altaner, hvor udelivet kan nydes under åben himmel, og hvis solen ligefrem brager ned, er det nærliggende at søge mod det grønne fællesområde og smide sig på et tæppe med en god bog.
Selve lejligheden består af 106 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig over en underetage med entré, badeværelse, køkkenalrum og to værelser, og en trappe fører op mod stuen under taget. De mørke bjælker er et vidnesbyrd om ejendommens opførelse i 1807, og netop denne alenlange historie får lov til at strømme ud og skabe karakter. Samtidig er der også blevet plads til opdateringer, og det fine køkken passer som fod i hose i den varme, gennemførte stil med sine naturmaterialer og hvide fronter - og naturligvis alt i hårde hvidevarer. Det er præcis samme historie på badeværelset, der er veludnyttet med brusekabine, væghængt toilet og vaskefaciliteter, og ikke mindst er der blødgøringsanlæg i hele ejendommen, som fjerner stort set alt kalk i vandet, mens prikken over i´et ikke overraskende er overetagens voluminøse stue.

Lyder det ikke dejligt? Alt dette kan nu blive dit. Kontakt os i dag for en fremvisning.

Torvestræde 3, 2. 14., 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
106
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1807
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter