fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN 2-VÆRELSES MED GENIAL PLACERING I PRÆSTØ. MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Del bolig

Velkommen til Torvestrædet 3, 1. 10. i Præstø – her ligger en fantastisk bolig, som nu kan blive jeres. Hjemmet er perfekt til par eller singler, som er kompromisløse med både plads og placeringen.

Husets placering er i sandhed helt i top – med en beliggenhed i et roligt villakvarter med kort til både havnen og stranden, har man her alle forudsætninger for at kunne leve i fred og ro. Samtidigt bor man vanvittigt centralt i Præstø med under 300 meter til butikker, dagligvarer forretninger, kultur og restauranter – man kommer alt i alt ikke til at mangle noget med en placering som den her! Pendler man - er der heller ikke mere end 3 minutter til motorvejsforbindelser.

Udvendigt bydes man velkommen af den iøjnefaldende røde facade, som både ser velholdt ud, og giver et dejligt farverigt pust til tilværelsen. Man har med det ydre indkørsel gennem en flot gang, hvor man allerede kan fornemme bygningens historie og sjæl.  Beboerne får brugsret til en hyggelig og solrig gårdhave med plads til alt lige fra aktiviteter til afslapning, og som prikken over i’et er der parkeringspladser hvilket må siges at være et stort plus med så central en beliggenhed. Endvidere er der et mindre redskabsskur til lejligheden.

Indvendigt byder hjemmet på veludnyttede kvadratmeter fordelt på to værelser. Man bydes hjertelig velkommen indenfor af den indbydende entré – og derfra har man adgang til det store køkkenalrum. Stue- og køkken-delen er elegant både adskilt og forbundet af den dejlige kogeø. Køkkenet er holdt i en klassisk hvid stil, som står i flot farvekontrast til den røde-træfarvede bordplade, og de jordnære klinker på væggen bag køkkenet. Stue en rummelig med mange flotte træbjælker i loftet, som går igen igennem meget af boligen, og gør atmosfæren harmonisk. Fra stuen har man adgang til det fine værelse – og endelig, har man det skønne badeværelse, som byder på dynamisk design og separat brus.


Der er mulighed for at opnå Flexbolig tilladelse på lejligheden.


Torvestræde 3, 1. 10., 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1807
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter