fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE FRITIDSHUS FRA 2007

Del bolig

Er I på udkig efter et familievenligt sommerhus i trygge omgivelser, hvor der er højt til himlen og stjerneklare nætter, så skulle I kigge på Torpet 8 i Hovborg.

Huset ligger i kort afstand til Holme å med de gode fiskemuligheder og området i sig selv, byder på frodige enge med får og kreaturer, plantager, cykelruter og et utal af vandrestier i en enestående natur.

I får gåafstand til Dagli'Brugsen og Hovborg kro, hvor der afholdes spændende arrangementer og hvor I kan forkæle jer selv med god dansk mad. Om sommeren kan I nyde is m.m. fra kiosken på campingpladsen, få minutters gang fra sommerhuset.

?Fra Hovborg kan I hurtigt nå attraktionerne Legoland og Lalandia (24 km). Givskud Dyrepark, Ribe og Esbjerg kan alle nås på 30 – 40 min. i bil. ??Sommerhuset, der er fra 2007, er opført med et idyllisk, arkitektonisk udtryk, der er klassisk for sommerhuse. Den rødmalede træfacade står med hvide, sprossede vinduespartier, og indendørs venter 73 veldisponerede kvadratmeter.

Hoveddøren åbner op til en rummelig entré med gode opbevaringsmuligheder. Entréen er i åben forbindelse med det store vestvendte opholdsrum, der har loft til kip. Her er en helt særlig rummelighed, hvor stue, køkken og spisestue smelter sammen på fineste vis. Som et ekstra plus har opholdsrummet et flot vinduesparti, med direkte udgang til et overdækket terrasseområde og resten af haven, hvilket giver en glidende overgang mellem inde- og udearealerne. Den skønne syd/vest vendte terrasse ligger i læ, hvilket giver rig mulighed for afslapning og hyggelige grillmiddage i aftensolens skær.

Huset indeholder desuden to veldisponerede soveværelser med skabsplads, og som prikken over i’et, kan den veludførte store hems benyttes som ekstra soveplads. Badeværelset står flot med vaskesøjle og bruseniche og efter en travetur i det smukke område, kan I se frem til afslapning i den tilknyttede sauna. 

Om vinteren kan I skrue op for hygge og varme, med stuens dejlige brændeovn. Tilhørende sommerhuset er et fint redskabsrum med plads til haveredskaber, grill mv.

Huset er beliggende på en nem 702 m² grund, og præsenterer sig i utrolig flot stand. Langs huset findes to æbletræer, og med lidt held kan man se rådyr og harer på det grønne område omkring huset. ?Et sommerhus hvor der er kræset for detaljerne og hvor der er mulighed for at holde såvel en aktiv ferie, som at trække stikket og bare slappe af.


Torpet 8, 6682 Hovborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
73
Grund:
702
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter