fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG 1-VÆRELSES LEJLIGHED MED SKØN BELIGGENHED I VIBY SJÆLLAND

Del bolig

Velkommen til Tofthøjvej 16, 1. Mf. I Viby Sjælland – en skøn 1-værelses lejlighed med styr på sagerne. Hjemmet er perfekt til parret, studerende eller enlige, i alle stadier af livet, der ønsker sig en dejlig lejlighed der er kompromisløs med bolig og beliggenhed.

Boligen blev opført i 1968, men den fremstår stadig fantastisk flot både indvendigt og udvendigt, og bevaret er kun en helt særlig charme.

Man bliver budt godt velkommen i lejligheden gennem den gæstfri entré, der har god plads til opbevaring i det stilrene hvide skab. Køkkenet er lavet som alrum, hvilket gør at hele rummet føltes fantastisk let, luftigt og levende. Det fine køkken har desuden den fordel, at det med sine elementer afskærmer rummet og gør at det også føltes som sit eget. Køkkenet er holdt i en pragtfuld hvid stil, der står i flot kontrast med den flotte træfarvede bordplade. Der er i den store stue et imponerende lysindfald gennem de mange vinduespartier, samt rigtig god plads til at indrette med forskellige hyggelige kroge. Der er derudover det gode badeværelse, med klassiske hvide klinker der giver rummet et flot spil – rummet har desuden separat brus.

Boligens beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret, at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Beliggenheden gør hverdagen nem, når man er på farten, med en placering hvor man har kort til alle hverdagens fornødenheder, inklusiv indkøbsmuligheder, station, restauranter og foreningsliv, alt sammen tilgængeligt i nærområdet. Der er også rig mulighed for gåture i naturskønne omgivelser, med skov og andre grønne oaser i nærområdet. Boligen er desuden vanvittig centralt, med Viby Sjælland Station kun 400 meter væk, eller ikke mere end 5 kilometer til nærmeste motorvejsforbindelse. Stationen ligger perfekt for pendlere, med under 15 minutter til både Ringsted, Roskilde og Trekroner – og ikke mere end 30 minutter til København eller Køge.


Tofthøjvej 16, 1. mf., 4130 Viby Sjælland
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
36
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter