fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Familievenlig etplansvilla på lukket vænge

Del bolig

Sidste stop på jeres boligjagt bliver Mogenstrup, og det tager ikke mere end ti minutter i bil fra Næstved, før I finder vej til den lille, hyggelige by, hvor et aktivt lokalmiljø tager varmt imod jer. I flytter ud til en by, der er omgivet af den skønneste natur, for Mogenstrup Ås frister med lange gåture, og derudover får I nemt ved at få hverdagen til at gå op, for byen har både indkøb, pasningstilbud, fritidsaktiviteter og skole, så det er en oplagt base for jer med børn. Samtidig er der altså kort vej til butikslivet og jeres næste cafébesøg inde i Næstved, så I mangler intet.

Centralt i byen - og helt tæt på alle de daglige gøremål - ligger et lukket vænge med navnet, Toften, og i nr. 52 venter jeres nye hjem, som her placerer sig trygt og godt. I overtager en matrikel på hele 919 kvadratmeter, og på den store grund ligger den klassiske 70’er-villa, som I fremover kan kalde ‘hjem’. Takket være matriklens størrelse er der dejligt med luft omkring jer, og I får en skøn have med rigelig plads til udelivet. Græsset lægger op til boldspil for familiens yngste medlemmer, og imens kan I læne jer tilbage og nyde de mange soltimer på den sydvestvendte terrasse, der ligger i direkte forlængelse af jeres stue - terrassen bliver således en naturlig forlængelse af boligen i sommerhalvåret, hvor I kan rykke de fleste måltider udenfor.

Bag villaens klassiske ydre venter jer 118 velindrettede kvadratmeter, der folder sig ud i ét plan, og boligen passer perfekt til eksempelvis førstegangskøberne, der drømmer om at blive husejere og få plads til familieforøgelse. Planløsningen giver jer blandt andet et bryggers til alt det praktiske samt et badeværelse med badekar og tre fine værelser. Til slut kommer det vigtigste rum af dem alle, nemlig det store, åbne opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue ligger ud i ét - det er et rum, som står øverst på de fleste familiers ønskelister, for her er fokus på hygge, samvær og familieliv! I træder ind til nogle indbydende rammer, for der er indrettet med lyse materialer, og de mange brede vinduespartier fylder samtidig rummet med et naturligt lysindfald, hvilket alt sammen skaber en rar og luftig atmosfære.

Velkommen hjem til Toften 52, hvor I straks vil finde jer til rette.


Toften 52, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
118
Grund:
919
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter