fbpx
Plantegning Zoom

SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA MED ALTAN

Del bolig

Går I og drømmer om en velholdt familievilla i Hjørring med masser af plads til hverdagslivet, så er denne ejendom lige noget for jer. Boligen fremtræder i flot og indflytningsklar stand, og der er anlagt en have, som vil være nem at holde.


Den funktionelle planløsning præsenterer sig med et lyst og behageligt opholdsrum i stueetagen, hvor stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Der er god plads til både en sofagruppe og et spisebord, og I kan træde direkte ud på en delvist overdækket terrasse med eftermiddags- og aftensol. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og de indbyggede spots i loftet giver et klart lys til madlavningen – der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Udestuen giver et dejligt kig til haven, og dertil består stueplan af et bryggers med vaskesøjle og en entre, hvorfra I kan tilgå et gæstetoilet. Førstesalen er lige så indbydende i sin atmosfære som resten af huset, og fra reposen kan I besøge et dejligt badeværelse med bruseniche samt fire værelser, hvoraf det ene giver adgang til en stor altan med udsigt over kvarteret.


Den hyggelige have byder blandt andet på en udendørs bruser, et drivhus og en stor græsplæne, der inviterer til børneleg. Flagstangen giver jer mulighed for at markere familiens mærkedage, og haven er lukket af fra vejen, så de mindste trygt kan lege ude. På en varm sommerdag er terrassen et oplagt sted at nyde tilværelsen, og der er plads til både solsengen og havemøblerne, mens et par blomsterkrukker giver det sidste fine præg. En lang, flisebelagt indkørsel fører op til carporten; den ligger i forlængelse af et stort udhus.


I vil bo i et fredeligt villakvarter med nærhed til et grønt område, og der er hverken langt til skole, daginstitution eller indkøb. Hjørring er en spændende by med et godt handelsliv, og fra ejendommen tager det blot fem minutter at køre ind til byens centrum, hvor I finder specialbutikker, spisesteder og kulturelle tilbud – for eksempel kan I besøge Vendsyssel Kunstmuseum eller gå i teatret. Der er gode forbindelser med offentlig transport med mulighed for at stige på bussen, som kan fragte jer videre rundt i byen, og dertil afgår der tog fra byens banegård.


Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til en skøn villa.

Tøtmosen 28, 9800 Hjørring
Pris:
1.945.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
703
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
2.010 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter