fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MED SOLRIGT UDELIV I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På Tørrepladsen 15 åbner vi nu dørene for et lyst og lækkert rækkehus, der står fuldstændig klar til jeres indflytning. På grunden udfolder sig et stort, solrigt udemiljø, som kan samle store og små til både leg og afslapning. Velkommen!

Der er på adressen tale om et lyst rækkehus fra 1979. Omkring huset udfolder sig et herligt udeliv, der giver jer solspots fra morgen til aften. Her er mod vest en hyggelig gårdhave, mens I mod øst kan nyde en stor terrasse og en dejlig, grøn have, hvorfra I kan granske mod de nærtliggende, åbne marklandskaber. På grunden er også en stor garage, der både giver plads til bilen og værktøjet.

Indendørs venter 105 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til en lys atmosfære og en fornuftig loftshøjde. Fra den store garage har I indgang til entréen, der giver familien god plads til opbevaringen. Herfra er der fri passage ind til det store stuemiljø, hvor I både kan indrette jer med spisebord og sofaarrangement. I rummet sørger de store vinduer for at lukke en masse sollys ind, mens de samtidig giver jer anledning til at forbinde husets inde- og udeliv ved at åbne ud til det skønne udemiljø.

I det rummelige køkken kan I, foruden spots i loftet, nyde et yderst stilrent design og alle hårde hvidevarer. Her er der desuden plads til en lille spisekrog, hvilket inviterer til gode samtaler over den daglige madlavning.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode værelser, hvoraf det ene nyder udgang til haven. Huset rummer også et bryggers og et smagfuldt badeværelse med stor bruseniche.

På en hyggelig placering i Kjellerup kommer I her nær skøn natur og alle hverdagens fornødenheder. 600 meter fra adressen kan dagligvareindkøbene klares, mens ungerne kan nyde kort vej til skole og idrætshal. I kommer ubesværet med busforbindelser, og tager I bilen, kan I nå Kjellerups bymidte på bare 12 minutter. Omkring jer inviterer de åbne marklandskaber og de nærtliggende skovområder til et hav af gode gå-, løbe- og cykelture i det fri.

Velkommen hjem!


Tørrepladsen 15, 8620 Kjellerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
105
Grund:
345
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter