fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I HJERTET AF AARHUS C

Del bolig

Hjertelig velkommen til Aarhus C, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for en særdeles indbydende lejlighed, der tilbyder et samlet råderum over 46 veldisponerede kvadratmeter og nøgleordene er lys, modernitet og gennemførte materialevalg.

Denne rødstensejendom er fra 1957 og fremstår yderst arkitektonisk og velholdt – bevæg jer indenfor i den fine opgang med terrazzogulve og hvide vægge. Her dannes et lyst og positivt førstehåndsindtryk, som tages med ind, når I åbner døren til jeres nye hjem beliggende på 3. th.

Lad de lyse parketgulve og fine spotbelysning tage imod jer i entréen og lad det bane vejen til det stilrene badeværelse med flotte, mørke klinker på gulvet, separat bruseniche samt vaskemaskine – som en bonus finder I gode opbevaringsmuligheder til diverse toiletartikler. Lejligheden byder på to gode værelser med gode vinduespartier, så solen strømmer ind fra tidlig morgen og skaber en venlig atmosfære, der bidrager til en sammenhængskraft rummene imellem.

Køkkenalrummet er boligens hjerterum, hvor hjørnekøkkenet er opført i hvide elementer, spots under de væghængte skabe, og de rene linjer brydes på fineste vis af den sorte bordplade, der skaber flotte kontraster til rummet. Der er rigeligt med arbejdsplads til diverse køkkenmaskiner samt madlavning og i åben forbindelse heraf ligger alrummet, hvor der er god spiseplads – rummets størrelse gør det muligt at etablere en fin opholdsstue, hvilket bidrager til ekstra hygge, når I vil slå benene op efter en lang dag eller inviterer gæsterne med over og slappe af.

Hjemmet egner sig særligt godt til det moderne par eller den lille børnefamilie, da planløsningen tilgodeser diverse behov. I flytter til Tøndergade 96, 3. th med gode, grønne arealer omkring adressen samt Aarhus Å. I kan cykle til Aarhus C på små 8 minutter, hvor I kan nyde det pulserende by- og havneliv. I finder gode busforbindelser lige udenfor døren, og der er både indkøbsmuligheder og daginstitutioner tæt på.

Velkommen til Aarhus!
Tøndergade 96, 3. th., 8000 Aarhus C
Pris:
1.649.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
46
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.718 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter