fbpx
Plantegning Zoom

MASSER AF MULIGHEDER - BLOT ET STENKAST FRA LAMMEFJORDEN

Del bolig

Nu udbyder vi et fritidshus, opført i 1959, hvor naturoplevelsen venter lige udenfor hoveddøren.

Velkommen til!

Grunden har masser af grøn beplantning og høje, flotte træer - med andre ord får du en frodig kulisse, hvor der er rig mulighed for at skabe lige præcis den udendørsoplevelse, som du ønsker.

Huset trænger til en kærlig hånd, men kan blive en fantastisk pause fra et travlt hverdagsliv ved hjælp af en gennemgribende forvandling - det kan være enten en renovering af de eksisterende rammer, eller ved en opførsel af en helt ny konstruktion. Planløsningen råder over et stueareal med åben forbindelse ind til to disponible rum samt wc. På den vilde grund er der mulighed for at etablere hyggelige terrasseområder, både åbne og overdækkede, og som en forlængelse heraf kan haveanlægget med udhus og brændeskur være den grønne oase, som du har gået og ledt efter. Huset henvender sig særligt til køberen, som har mod på gør-det-selv projekterne, eller som ønsker medbestemmelse, hvad angår boligindretningen.

Fra den fredelige og naturrige adresse kan du gå til hen til vandet, og der er tilmed fine busforbindelser ude på Nykøbingvej. Der er gode trafikale tilkørselsforhold i området, og rute 21 kan nemt tilgås og bringe dig enten i nord- eller sydgående retning. Stationsbyen Grevinge ligger omkring 5 km. fra Tjurvej 18, og her finder du både en Dagli’Brugsen, et bageri og mindre erhvervsdrivende. Der er ligeledes ikke mange skridt op til den populære Audebo dæmning og derfra nyde den fantastiske udsigt. Turen kan så sluttes af på den meget besøgte og populære pizzeria Nostro. På under 20 min. i bil når du Holbæk, der har et rigt handelsliv, uddannelsesinstitutioner, gode spisesteder og en populær golfklub. Langs fjorden har du et hav af skønne vandre-, cykel- og gåruter, og denne adresse imødekommer på bedste vis behovet for naturskønne omgivelser - uden at være mere end ca. en times kørsel fra København.

Tag endelig kontakt allerede i dag, så vi kan arrangere en fremvisning og tale videre om, hvilke muligheder, denne idylliske grund giver!


Tjurvej 18, 4571 Grevinge
Pris:
350.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
55
Grund:
860
Værelser:
1
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
1.285 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter