fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED SPÆNDENDE HAVE

Del bolig

I Kirke Hyllinge udbyder vi en ejendom fra 2004, der har en skøn have med terrasse, hønsehus og bålplads. Boligen er et flot træhus med en stor, buet karnap, som skaber et særligt lyst alrum, og det ligger i åben forbindelse med stuen og køkkenet, så hverdagen kan leves i de bedste rammer.

Boligen er lys og indbydende med et køkken, der er holdt i en klassisk stil, som klæder ejendommen - her finder I selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Der er lagt et flot trægulv i det store opholdsrum, og I vil ubesværet bevæge jer mellem alle rummets afdelinger, hvor I både kan indrette en hyggelig spiseplads i alrummet samt et afslappende sofahjørne i stuen. Fra entreen er der både adgang til et værelse samt et af husets to badeværelser, der er helt gennemført i sin indretning med en fritstående vask og en separat bruseniche. Dertil består stueetagen af et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, mens I på første sal bliver mødt af en tv-stue med direkte adgang til en altan. Et badeværelse og to værelser er også at finde på etagen - her har det ene adgang til sit eget walk-in, mens badeværelset er opført med både spabad og bruseniche.

I får en spændende have med træer på græsplænen, og der er anlagt en bålplads, hvor I kan hygge jer med at bage snobrød og riste skumfiduser. Selvfølgelig kan I også opholde jer på den stor terrasse, som er delvist overdækket, så I kan søge lidt skygge, når vejret er varmt. Med til ejendommen hører også en garage, ligesom der er opført to skure - det ene som en del af hønsehuset. Fortil byder en charmerende overdækket terrasse jer velkommen ved hoveddøren, mens der også er god plads til, at jeres gæster kan parkere i indkørslen.

I finder alt, hvad I har brug for i hverdagen i Kirke Hyllinge, der en levende by med flere indkøbsmuligheder, børnehave og skole. Den lokale hal byder blandt andet på gymnastik og håndbold, så der er gode muligheder for at få en aktiv fritid, hvor ingen behøver at kede sig. Byen ligger heller ikke langt fra vandet, og der er flere naturskønne områder at gå på opdagelse i inden for ganske kort afstand.

Vi ser frem til at give jer en omvisning af en flot og velholdt ejendom, der er helt klar til indflytning.
Tjørnevangen 5, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
1509
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter